Open Coffee Athens Meeting, πράξη VI, η ανακοίνωση

Κάποιοι ήδη αποκαλούν τις συναντήσεις του Open Coffee θεσμό. Οι περισσότεροι συνειδητοποιούμε τη δημιουργία ενός οικοσυστήματος. Και κάθε οικοσύστημα, στα πρώιμα στάδια της εξέλιξής του, οφείλει να τυγχάνει ενός biosιμου περιβάλλοντος.

Έπειτα από αρκετές σκέψεις και συζητήσεις και ακόμα περισσότερη αναζήτηση,  θεωρούμε πως καταλήξαμε σε μία εξαιρετική επιλογή, ένα χώρο που φαντάζει πλασμένος για τις ελληνικές start-up και την κουλτούρα των συναντήσεων. Και, καθώς μεγαλώσαμε υπερβολικά για το φιλόξενο bacaro, μετακομίζουμε.

  • Πού: Στο Bios, Πειραιώς 84, κοντά στους σταθμούς Θησείο του ηλεκτρικού και Κεραμεικός του μετρό. Ο χώρος, μεταξύ των λοιπών θετικών που θα διαπιστώσετε από κοντά, παρέχει και ελεύθερο wifi, οπότε το event θα μεταδοθεί ζωντανά από το Open Coffee TV, για όσους δεν έχουν τη δυνατότητα να βιώσουν τον παλμό του από κοντά.

View Larger Map

Τα υπόλοιπα, παραμένουν ως έχουν:

  • Πότε: Τρίτη, 4 Δεκεμβρίου
    • 18.00 – 19.00: Προσέλευση και συστάσεις, warm up drinks
    • 19.00 – 20.00: Παρουσιάσεις (πλέον θα έλεγα ‘performances’, έως 6, 5′ έκαστη)
    • 20.00 – …: Κυρίως μέρος, drinks, networking, fun
  • Γιατί: Nerds και marketers, bloggers και δημοσιογράφοι, venture capitalists και developers, νέοι επιχειρημαίες και πεπειραμένοι PRs θα βρίσκονται, μεταξύ άλλων, όλοι εκεί, για να τους γνωρίσεις και να σε γνωρίσουν, σε ένα ανεπίσημο και διαδραστικό social network, που δημιουργήθηκε για να είναι πρωτίστως real world.
  • Πώς: Η συμμετοχή είναι, ως γνωστόν και εκ των πραγμάτων, ανοικτή και δωρεάν, αφήνοντας απλά ένα σχόλιο εδώ. Σε περίπτωση που ενδιαφέρεσαι να παρουσιάσεις (επίσης χωρίς κόστος) τη start-up σου, να καταθέσεις την επιχειρηματική εμπειρία σου ή να εκθέσεις την ιδέα σου στο πιο ψαγμένο και cool κοινό της πόλης, στέλνεις απλά ένα email στο opencoffee.gr(παπί)gmail.com.

Οι ομιλητές του Open Coffee Athens VI αναμένονται καλύτεροι από ποτέ, η σχετική ανακοίνωση θα ακολουθήσει εντός ολίγου, λάβετε θέσεις! 

22 comments

  1. Θα είμαι σίγουρα εκεί! Πραγματικά έχω εντυπωσιαστεί το πόσο δραστήριο είναι το ελληνικό Open Coffee! Μπράβο σε όλους!

  2. Oloi mesa, pame na stiriksoume ti nea prospatheia! Ontos exei kalitero parking kai sigkinonia gia tous ypoloipous. Se ligo kairo me toso kosmo tha vazoume kai poulmanaki sto syntagma… Let’s support it!

  3. Πολύ καλή προσπάθεια……δε θα μπορέσω να είμαι εκεί γιατί το notice ήταν κάτι παραπάνω από short……..George (Gtzi) μια σπίθα για συζήτηση……knowledge owners vs knowledge entertainers and how presentation skills (and tools) blur the distinction…..think about it….

  4. Μπράβο, πάρα πολύ καλή προσπάθεια! Τις προηγούμενες φορές δεν ήμουν κοντά σας, αλλά στις 8 Ιανουαρίου θα είμαι εκεί να τα πούμε από κοντά. Συνεχίστε έτσι, δυναμικά!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *