Η ομιλία της Άννας Διαμαντοπούλου στο Open Coffee Athens XIV

Στα πλαίσια της 14ης αθηναϊκής συνάντησης Open Coffee είχαμε την χαρά και την τιμή να φιλοξενήσουμε, μεταξύ άλλων, όχι ακόμη μία καινοτομική start-up ή έναν επιτυχημένο επιχειρηματία, αλλά μία διαφορετική και ιδιαίτερα αξιόλογη παρουσία, αυτή της πρώην ευρωπαϊκής επιτρόπου απασχόλησης, υφυπουργού ανάπτυξης και αρκετών άλλων ιδιοτήτων κυρίας Άννας Διαμαντοπούλου. Και αναφέρω επανειλλημένα τις λέξεις χαρά και τιμή γιατί πιστεύω πως -ανεξάρτητα από την απόχρωση που φέρει κανείς εντός της πολιτικής ή όποιας άλλης παλέτας- παρουσίες τέτοιου βεληνεκούς προσδίδουν κύρος και περαιτέρω αξία στις όποιες προσπάθειες και φιλοδοξίες μας.

Νομίζω εν τέλει πως η ομιλία της κ. Διαμαντοπούλου, η οποία και παρατίθεται στο video που ακολουθεί, αλλά και η γενικότερη παρουσία της στο χώρο καθησύχασε τις όποιες -θεωρώ δόκιμες- υποψίες προηγήθηκαν περί αλλοίωσης χαρακτήρα της συνάντησης. Προσωπικά, θα χαρακτηρίζα το εγχείρημα επιτυχές, ενώ προσβλέπω στην -αραιής περιοδικότητας και εξίσου περιορισμένης έκτασης- επανάληψή του. Τα περαιτέρω σχόλια ανήκουν σε εσάς.

update: Λίγες μέρες αργότερα (8/9), η κ. Διαμαντοπούλου κάνει αναφορά στο Open Coffee στην εκπομπή της ΝΕΤ ‘Πρώτη Γραμμή’. Η (αυτοματοποιημένη) απομαγνητοφώνηση βρίσκεται εδώ, αν κάποιος έχει διαθέσιμο το σχετικό video ας αφήσει ένα σχόλιο.

1 comment

  1. Ωραίο το κλείσιμο του Γ.Τζιράκη…
    ..στο να αρχίζει να μαθαίνει η πολιτική (συνυφασμένη με την επιρροή) το νέο οικοσύστημα (όπως χαρακτηρίστηκε) που αρχίζει , καλλιεργείται, ανασαίνει, εν τέλει διαδίδεται , με στόχο να δώσει ελπίδα σε εμάς και στους νεότερους.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *