Open Coffee Patras II – η ανακοίνωση

Έχει περάσει αρκετός καιρός από το όμορφο απόγευμα του Μαϊου και την πρώτη -ιδιαιτέρως επιτυχημένη- συνάντηση Open Coffee στην πόλη της Πάτρας, διάστημα θα έλεγα παραπάνω από αρκετό για να δικαιολογήσει τη διοργάνωση της δεύτερης συνάντησης. Αυτή τη φορά, μαζί με τον Δημήτρη Γλέζο, τη διοργάνωση αναλαμβάνει ο Νίκος Τσιράκης και η πρόθεσή μας είναι η επανάληψη αυτής σε μηνιαία συχνότητα, αντίστοιχα με την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. 

Ανακοινώνουμε λοιπόν με μεγάλη μας χαρά και ακόμα μεγαλύτερη προσδοκία το Open Coffee Patras II για το απόγευμα της Δευτέρας 24 Νοεμβρίου στον πολύ ζεστό χώρο της Ποικίλης Στοάς, Ρήγα Φεραίου & Παντανάσσης, στο κέντρο της πόλης (δες και χάρτη).


View Larger Map

Ο στόχος είναι δεδομένος, να βρεθούμε και να γνωριστούμε από κοντά όλοι εμείς με ενδιαφέρον περί επιχειρείν, να είστε βέβαιοι πως πολλά θετικά πρόκειται να προκύψουν. Η συμμετοχή στις συναντήσεις του Open Coffee είναι εξ’ ορισμού ανοικτή, δωρεάν και ελεύθερη, ενώ το πρόγραμμα σε αδρές γραμμές έχει ως εξής:

 • 18.00 – 19.00: Προσέλευση και πρώτες συστάσεις, καφέδες και warm-up drinks
 • 19.00 – 20.00: Πολύ σύντομες ομιλίες (5-10′), με αντικείμενο νέες ιδέες, πρόσωπα και success stories νέων τεχνολογιών και start-up
 • 20.00 – …: Κυρίως μέρος, γνωριμίες, επαφές, networking, brainstorming, … όλα αυτά εν μέσω ποτών, σε κλίμα φιλικό και τρόπο ανεπίσημο

Φιλοδοξούμε να συγκεντρώσουμε και πάλι τα πιο ανοικτά και δραστήρια μυαλά της πόλης, μεταξύ άλλων, geeks και marketers, bloggers και δημοσιογράφους, venture capitalists και developers, νέους επιχειρηματίες και πεποιραμένους PRs, σε ένα πολυσύνθετο σύνολο με σημείο τομής το ενδιαφέρον περί start-ups και το επιχειρείν. Άμεσος στόχος ο καθένας να φύγει από τη συνάντηση γεμάτος επιχειρηματικές ιδέες και περίσσεια υποκίνηση, έχοντας γνωρίσει διψήφιο αριθμό ανθρώπων, έχοντας έρθει σε επαφή με νέες ιδέες και τα πρόσωπα πίσω από αυτές, επίσης έχοντας δυνητικά αποκομίσει τη γνώση, τα μέσα και τα κίνητρα για να κάνει τη δική του start-up!

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε να είστε ένας από τους ομιλητές (η τελική λίστα θα ανακοινωθεί λίγες ημέρες πριν από τη συνάντηση) ή να υποστηρίξετε με όποιο τρόπο τη διοργάνωση, στείλτε μας απλα ένα email στο opencoffee.gr(παπί)gmail.com, ενώ σε αυτή ή κάθε άλλη περίπτωση φροντίστε να διαδώσετε το event και, πρωτίστως, να είστε όλοι εκεί!

7 comments

 1. ειμαστε εταιρια επιστημονων με γνωσεις και αποκλειστικες τεχνωγνωσιες σε θεματα Υψηλης Βιοτεχνολογιας και οχι μονο. Οι τεχνολογιες μας εχουν παγκοσμιες πατεντες και αφορουν καλλυντικα ,φαρμακα,βιοσενσορες,κ.α.
  Επιδιωκουμε και ανζητουμε επιστημονικές,επενδυτικές
  και εμπορικες συνεργασιες .Για περισσοτερα στις ιστοσελιδες μαςwww.pliasconsulting.com,www.camelyn-international.com η κατ’ευθειαν σε εμας
  26210/29584 η 6941/662682

 2. Σήμερα θα πάω στην Ποικίλη Στοά για έκθεση φωτογραφίας , είναι ωραία εκεί

  … θα έρθω σήγουρα

 3. Αγαπητοί Open Coffee Patras,

  Υποστηρίζουμε την πρωτοβουλία Open Coffee Patras και προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε ότι θα είμαστε στην εκδήλωση της Δευτέρας 24/11. Σε σχέση με την παρουσίαση θα θέλαμε να παρουσιάσουμε το http://www.georama.org.gr σαν μιά από τις καινοτόμες αναπτυξιακές προσπάθειες στην περιοχή μας.

  Συναδελφικά,

  GEORAMA

  Inter-Regional Development Organization
  EU Integration & International
  Development Co-operation.
  Public Equivalent Body

  Secretary General
  Nikolas Petropoulos

  TEL: GR + 30 693 6656204
  email: petropoulos@otenet.gr
  SKYPE : petropoulos9600
  http://www.georama.org.gr

  Mailing Address :

  Κorinthou 301-303
  26221 Patras
  Western Greece Region
  Hellenic Republic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *