Open Coffee Patras II – οι ομιλητές (updated)

Το OpenCoffee Patras II είναι γεγονός και εδώ ακολουθεί μία ακόμα αφορμή για την παρουσία σας, τα εκλεκτά ονόματα των ομιλητών. Οι σύντομες παρουσιάσεις που θα λάβουν χώρα έχουν ως εξής: 

  • Ο -μεταξύ πολλών άλλων- συνδιοργανωτής του Open Coffee Patras και πρόσφατα ιδρυτής της νέας του startup, Δημήτρης Γλέζος, θα παρουσιάσει το Transifex, την καινοτόμα μεταφραστική πλατφόρμα που χρησιμοποιείται ήδη από το Fedora και τη Red Hat, και φιλοδοξεί να αλλάξει τον τρόπο που γίνονται οι μεταφράσεις λογισμικού.
  • Ο Χρήστος Ξυπολιάς που βρίσκεται εδώ και 5 χρόνια πίσω από το πατρινό ηλεκτρονικό κατάστημα Play247.gr, θα μας φανερώσει τα μυστικά, τις δυσκολίες αλλά και το μέλλον του ηλεκτρονικού εμπορίου στην Ελλάδα, θέματα που αφορούν πολλούς από εμάς.
  • O Γιώργος Κασσελάκης, διοργανωτής του Open Coffee στη Θεσσαλονίκη, θα επιδείξει το προσωπικό του project Twittastic, τον ίσως πλέον καινοτομικό twitter client εκεί έξω.
  • Τέλος, o Γιώργος Τζιραλής θα παρουσιάσει την ‘άρτι ανοιχθείσα‘ start-up του askmarkets.
  • update: Ο Andrew Hyde, ιδρυτής και ιθύνων νους πίσω από τα Startup Weekends ανά την υφήλιο, θα παρουσιάσει την προσωπική του διαδρομή και τα πλέον ενδιαφέροντα συπεράσματα πίσω από την εμπειρία των Startup Weekends.

Όλοι οι παραπάνω αλλά και όλοι εμείς, θα βρεθούμε το απόγευμα της Δευτέρας 24 Νοεμβρίου, σε ένα νέο και ιδιαίτερα όμορφο πολυχώρο στο κέντρο της Πάτρας, την Ποικίλη Στοά (στη γωνία των οδών Ρήγα Φεραίου & Παντανάσσης). Οι λοιπές λεπτομέρειες είναι ήδη γνωστές από την αρχική ανακοίνωση, ζεστοί καφέδες και περισσότερο ζεστοί άνθρωποι θα είμαστε εκεί, για να γνωριστούμε, να ανταλλάξουμε γνώσεις και εμπειρίες και να τονώσουμε το επιχειρηματικό μας ένστικτο. Η συμμετοχή είναι ανοικτή, δωρεάν και ελεύθερη, διαδώστε το και σας περιμένουμε!

3 comments

  1. Παιδιά, εκεί κοντά πως παρκάρουμε? Έρχομαι από Αιγείρα με αυτοκίνητο και δε καλοξέρω τα κατατόπια.

  2. Λογικά θα βρείτε εύκολα θέση γιατί είναι Δευτέρα και τα μαγαζιά θα είναι κλειστά. Το κακό είναι ότι πρέπει να πληρώσετε παρκόμετρο. Η άλλη λύση είναι σε δρόμους που δεν έχει παρκόμετρο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *