4ο Girl Geek Dinner

Ακολουθεί guest post από την Μαριλού Τζεμπελίκου, μέλος της οργανωτικής ομάδας των Girl Geek Dinners

Τελευταία εβδομάδα του μήνα αυτή που διανύουμε και την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου (19.00), το 4ο GGD – πιστό στο μηνιαίο ραντεβού του με τις γυναίκες (κυρίως) αλλά και άνδρες που ενδιαφέρονται για θέματα τεχνολογίας – υποδέχεται δύο νέους ανθρώπους, που θα μιλήσουν για τις προσωπικές τους… τεχνολογικές και επιχειρηματικές εμπειρίες, ενώ ιδιαίτερο focus θα δοθεί στο networking, που είναι άλλωστε και ένα από τα βασικότερα συστατικά κάθε GGD. 

Έτσι, μαζί μας θα είναι ο Αποστόλης Αϊβαλής, σύμβουλος εταιρειών για θέματα digital business, ιδρυτής του social network adface, για να διηγηθεί τέσσερις “Unsuccess stories of startups” και να αποκαλύψει τους λόγους αποτυχίας τους. 

Από την πλευρά της, η Μαριάντζελα Λέστου θα μας μιλήσει για το πώς μετέτρεψε τους νεανικούς της προβληματισμούς σε ένα look4studies.com, για να βοηθήσει τους νέους, που αναζητούν πληροφορίες για τις σπουδές τους. 

Και μετά τις ομιλίες, λίγο πριν την κλήρωση των δώρων, οι συμμετέχουσες και συμμετέχοντες θα επιδοθούν σε “extreme networking” για να γνωριστούμε όλοι καλύτερα μεταξύ μας! 



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *