DLD conference 2009

Είχα την τύχη να παρεβρεθώ στο DLD (Digital Life Design) conference που έγινε 25-27 Ιανουαρίου στο Μόναχο. Το DLD είναι μία από τις μεγαλύτερες συναντήσεις ανθρώπων από το web και όχι μόνο και οργανώνεται από τον Γερμανό εκδότη Hubert Burda και τον Yossi Vardi. Συνάντησα αρκετές γνωστές προσωπικότητες του web 2.0 όπως τους Chad Hurley (YouTube), Samir Arora (Glam Media), Mitchell Baker (Mozilla Foundation), Peter Hirshberg (Technorati.com), Andrew Paulson (co-founder, SUP / Livejournal), Lukasz Gadowski (Spreadshirt.com), Max Levchin (Slide.com), Joel Spolsky (Fog Creek Software), Marissa Mayer (Google.com), Xavier Court (Vente-privee.com), Julia Allison (nonsociety.com), Loic Le Meur (seesmic.com), Joi Ito (Creative Commons) και το γνωστό σε όλους ιδρυτή του Facebook Mark Zuckerberg ο οποίος ήρθε εκτός προγράμματος ως έκπληξη του συνεδρίου.

Εκτός από τις web προσωπικότητες στο συνέδρειο μίλησαν και αρκετοί CEO μεγάλων εταιριών που με εξαίρεση τον Brad Anderson από το Best Buy δεν είχαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Η πιο διασκεδαστική στιγμή του συνεδρίου ήταν το party που έγινε τη δεύτερη μέρα καθώς ήρθαν διάφορα γερμανικά celebrities τα οποία δυστυχώς δεν γνώριζα:):) μιας και το party ήταν ένα mix του DLD μαζί με ανθρώπους από περιοδικά που εκδίδει ο Hubert Burda.

Για περισσότερα σχετικά με το συνέδριο μπορείτε να διαβάσετε το σχετικό post στο blog μου και προτείνω να επισκευτείτε και το http://www.dld-conference.com καθώς οι ομιλίες βρίσκονται εκεί σε βίντεο και είναι πολύ ενδιαφέρουσες!

1 comment

  1. Οι τροφοδοσίες σας απαιτούν μελέτη και αναγνώριση-γνωριμία με τους ιστότοπους που αναγράφετε.Ο πλούσιος και ίσως χαώδης κόσμος του Διαδικτύου με την ποικιλία ενδιαφερόντων και τις χιλιάδες των ιστοσελίδων δεν αφήνει πολλά περιθώρια χρόνου για επιμέρους μελέτη,σχολιασμό και δημιουργική συμμετοχή.26-2-09

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *