Open Coffee Athens XXVII – Η ανακοίνωση & οι ομιλητές

Η καθιερωμένη συνήθεια φθάνει το 27ο επεισόδιό της και το αθηναϊκό Open Coffee σας περιμένει το απόγευμα της Τρίτης 10 Νοεμβρίου στο Μουσείο Μπενάκη της οδού Πειραιώς, για μία ακόμα βραδιά τεχνολογικής έμπνευσης και επιχειρηματικών επαφών, συνοδεία καφέ. Ακολουθούν οι λεπτομέρειες.

picture-3

φώτο από flickr και χρήστη johnkarakatsanis

Ομιλητές

  • Ο Δημήτρης Θεοδωράκης, φοιτητής ΗΜΜΥ ΕΜΠ & entrepreneur, θα εκκινήσει από τη σκηνή του Μουσείου Μπενάκη τo Virtual Incubator, μία νέα εφαρμογή για το κοινό του Open Coffee που φιλοδοξεί να δώσει σάρκα και οστά σε όλες τις λανθάνουσες συνεργασίες εντός ή και εκτός της αίθουσας.
  • Ο Patrick Malone, Διευθυντής Τεχνολογίας της Microsoft Ελλάς, θα ανακοινώσει αποκλειστικά στο Open Coffee όλες τις λεπτομέρειες για το Start-up Weekend Athens II, το οποίο και πρόκειται να λάβει χώρα οσονούπω, προετοιμαστείτε καταλλήλως!
  • Ο Αιμίλιος Χαλαμανδάρης, συνιδρυτής, θα παρουσιάσει την spin-off ιστορία της Innoetics, καθώς και τα καινοτομικά προϊόντα αυτής, τα οποία επιχειρούν να δώσουν φωνή σε κάθε διάσταση της διαδικτυακής μας δραστηριότητας.
  • O Ιωσήφ Ψιστάκης, συνιδρυτής της Eyelead, θα μας παρουσιάσει την ιστορία και το όραμα μίας παρέας μηχανικών από το CEID που φιλοδοξεί να αλλάξει τα διεθνή δεδομένα ανάπτυξης τρισδιάστατων παιχνιδιών, παρέχοντας ένα 3D engine που επιτρέπει συνεργατική επεξεργασία μέσω δικτύου σε πραγματικό χρόνο.

Ο χώρος
Μουσείο Μπενάκη, οδός Πειραιώς 138 (δείτε και χάρτη). To ήδη αγαπημένο cafe-bar θα διατεθεί για τους καφέδες και το networking, η αίθουσα για τις παρουσιάσεις. Εύκολα προσβάσιμο από μετρό (5′ από σταθμό Κεραμεικού) ή άλλα μέσα μαζικής μεταφοράς (επιλογές εδώ).


View Benaki Museum in a larger map

Το πρόγραμμα

  • Οι πόρτες του μουσείου θα ανοίξουν στις 18.00, για καφέ και τις πρώτες συστάσεις.
  • Στις 19.00 ακριβώς ξεκινούν οι σύντομες ομιλίες, συνοδευόμενες από σύντομο Q&A, οι οποίες και θα έχουν ολοκληρωθεί ως τις 20.30.
  • Αμέσως μετά, το κυρίως μέρος, με το εκτενές networking μεταξύ καφέδων και ποτών, στο γνωστό φιλικό και καθιερωμένα ανεπίσημο κλίμα, χωρίς γραβάτα.

Ο τρόπος προσέλευσης
Η συμμετοχή, ως συνήθως, είναι δωρεάν και ανοικτή για κάθε ενδιαφερόμενο, όλοι είναι ευπρόσδεκτοι. Αν θέλετε να επαληθεύσετε την παρουσία σας, αφήνετε ένα σχόλιο εδώ (ή και στο σχετικό facebook event), ενώ σε περίπτωση που επιθυμείτε να παρουσιάσετε σε επόμενη συνάντηση, στέλνετε email στο opencoffee.gr(παπί)gmail.com.

Γιατί να έρθετε
Για τους λιγότερο μυημένους, συστήνεται η προμήθεια σας με αρκετές business cards και ένα λαμπρό χαμόγελο, αυτά είναι αρκετά. Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά ανθρώπους με πείρα ή και λαμπρές ιδέες, εξειδικευμένη γνώση ή και αστείρευτο πάθος, διάθεση για ανταλλαγή προτάσεων και δημιουργία επαφών. Αφήστε την γραβάτα και όσα στεγανά αυτή συνεπάγεται και ελάτε να βιώσετε από κοντά τον παλμό του τεχνολογικού επιχειρείν, να καλλιεργήσετε ιδέες και να γνωρίσετε ανθρώπους που περιμένουν εσάς για να προχωρήσετε μαζί στο επόμενο επιχειρηματικό βήμα.

Μεταξύ των εκατοντάδων παρευρισκομένων, θα συναντήσετε geeks και marketeers, tech και business developers, επιχειρηματίες και επενδυτές, bloggers και δημοσιογράφους, στο ανεπίσημο και διαδραστικό social network που δημιουργήθηκε και παραμένει πρώτα απ’όλα χειροπιαστό και real world. Αν το επιχειρείν φαντάζει απόμακρο για εσάς, οι ιδέες και οι κατάλληλες επαφές βρίσκονται έναν καφέ μακριά, σας περιμένουμε!

6 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *