Open Coffee Thessaloniki Xmas Meeting & Party

Πέντε παρουσιάσεις, ένα party κι ένα ipad, το οποίο κληρώνεται για φιλανθρωπικό σκοπό, περιμένει τους φίλους του Open Coffee. Η συνάντηση της Θεσσαλονίκης όπως κάθε μήνα θα πραγματοποιηθεί την τρίτη Τρίτη (21/12), στο ξενοδοχείο Daios.

Οι Ομιλίες (20:00-21:30)

  • Ο Νίκος Γουλής, ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της E-Travel AE (Pamediakopes.gr, Airtickets24.com, Moneyexpert.gr) θα κάνει μια σύντομη παρουσίαση της πορείας της εταιρείας και θα μιλήσει για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ένα e-commerce venture σε ένα πιο ώριμο στάδιο.
  • Χρήστος Αμπατζής, Online Marketing Manager και η Ειρήνη Πάνζαρη, Online Traffic Manager από το Ricardo.gr παρουσιάζουν το affiliate  πρόγραμμα  τους. Συγκεκριμένα  απαντούν σε ερωτήματα όπως τι θέση έχει το Affiliate Marketing σε ένα site δημοπρασιών, πως στήνεις «from scratch» ένα εργαλείο και ένα δίκτυο με Affiliates in-house και πως μπορείς να διαφημίσεις προϊόντα που δεν είναι δικά σου σε εύστοχο κοινό.
  • Ο Δημήτρης Μελαχροινός, συνιδρυτής & διευθύνων σύμβουλος του Spitogatos.gr, της πρώτης και μοναδικής μέχρι σήμερα διαδικτυακής επιχείρησης που έχει προσελκύσει επένδυση θεσμικού επενδυτή στην Ελλάδα, παρουσιάζει την πορεία και τα σχέδια τους, ενώ παράλληλα προσφέρει πρακτικές συμβουλές σε όσους επιθυμούν να επαναλάβουν μία αντίστοιχη επιτυχία.
  • Γιώργος Σιούτας corporate lawyer με έδρα τη Λεμεσό και γραφείο επαφής στη Θεσσαλονίκη επιχειρηματολογεί γιατί μία “ιδέα” πρέπει να μετατρέπεται σε εταιρεία πριν ακόμα είναι σε θέση να αποδώσει κέρδη. Παράλληλα, μεταφέρει την εμπειρία του για τη σύσταση νέων εταιρειών σε επιχειρηματικούς προορισμούς όπως η Κύπρος.
  • O Σπύρος Ξάνθος, συνιδρυτής και VP of Engineering στην Pattern Insight, μίας εταιρείας λογισμικού με έδρα το Mountain View της Καλιφόρνια και πελάτες κάποιες από τις μεγαλύτερες τεχνολογικές εταιρίες, όπως Cisco, Intel, Qualcomm κα., παρουσιάζει πως από ένα ακαδημαϊκό project εξελίχθηκε σε μια από τις πιο δυναμικές startups του τομέα με διαρκή ανάπτυξη. Επίσης, μεταφέρει τη δική του εμπειρία σχετικά με την ανάπτυξη εταιριών που στοχεύουν σε εταιρικούς πελάτες.

Το party (21:30 – …)

Aυτή τη φορά τη συνάντηση συνεχίζει ένα party για να αποχαιρετήσουμε το 2010 και να κάνουμε μία καλή πράξη προσφέροντας τα έσοδα από λαχειοφόρο αγορά στο Σύλλογο Φίλων Παραρτήματος Μακεδονίας – Θράκης της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας για τη διαμόρφωση της κουζίνας του Ξενώνα Φιλοξενίας Καρκινοπαθών στην Πυλαία.

Χορηγοί του party το Ricardo που προσφέρει ένα iPad (1ο δώρο) και το Daios Food Bar Restaurant που προσφέρει ένα 3 course Set Menu για 2 άτομα με ένα ποτήρι κρασί (2ο δώρο).

Για τους συμμετέχοντες, υπάρχει welcome drink προσφορά από τη Diagio και ορεκτικά από το ξενοδοχείο Daios, ενώ για τη μουσική επιμελείται η Ραφαέλλα Ράλλη του offradio.gr.

Ο τρόπος

Εξ’ ορισμού, η συμμετοχή είναι δωρεάν και ανοικτή προς κάθε ενδιαφερόμενο. Επιβαρύνεστε μόνο με ό,τι καταναλώσετε. Αν θέλετε να επαληθεύσετε την παρουσία σας, αφήνετε ένα σχόλιο εδώ (ή και στο σχετικό facebook event).

6 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *