Open Coffee Athens XXXIX – Η ανακοίνωση & οι ομιλητές

Παρασκευή 8 Απριλίου, Μουσείο Μπενάκη στις 6 το απόγευμα. Η αθηναϊκή κοινότητα του τεχνολογικού επιχειρείν ανανεώνει το καθιερωμένο ραντεβού της για 39η φορά και σας προσκαλεί σε μία ακόμη βραδιά εκτενούς επιχειρηματικής δικτύωσης, συνοδεία καφέ. Η συνταγή είναι απλή, καθώς δραστήριοι άνθρωποι με κοινά ενδιαφέροντα έρχονται κοντά, ενδιαφέροντα πράγματα συμβαίνουν. Ακολουθούν οι λεπτομέρειες.

φωτο απο flickr και χρηστη Mykl Roventine
φωτο απο flickr και χρηστη

Ομιλητές
– Ο Φάνης Κουτουβέλης, συνιδρυτής της Netcube, θα παρουσιάσει το i-kiosk, ένα ERP για περίπτερα, επίσης καλές πρακτικές για το πώς ένας προγραμματιστής 22 ετών μπορεί να δημιουργήσει εταιρεία που ήδη μετρά 7 απασχολούμενους.

– Ο Βασίλης Νικολόπουλος, ιδρυτής της φιλόδοξης Intelen, θα παρουσιάσει τις υπηρεσίες, την επιμονή και το όραμα μίας εταιρείας που επιχειρεί να επεκτείνει το υπολογιστικό σύννεφο ως τις ηλεκτρικές σας συσκευές.

– Ο Γιώργος Χατζηγεωργίου, COO της Χρυσής Ευκαιρίας, θα περιγράψει το μετασχηματισμό της ελληνικής εφημερίδας μικρών αγγελιών σε μία εταιρεία online marketplaces στην Ανατολική Ευρώπη (xe.gr, goldendeals).

Πού
Τόπος συνάντησης, κατά τα γνωστά, το εκλεκτό Μουσείο Μπενάκη, στην οδό Πειραιώς 138 (χάρτης κάτωθι). To cafe-bar σας περιμένει για καφέ πριν και ποτά μετά, το αμφιθέατρο 350 θέσεων για τις παρουσιάσεις. Το Μουσείο βρίσκεται σε απόσταση 5′ από τον σταθμό μετρό Κεραμεικού, επίσης είναι εύκολα προσβάσιμο με άλλα μέσα μαζικής μεταφοράς (επιλογές εδώ).


View Benaki Museum in a larger map

Πότε

  • Οι πόρτες του Μουσείου θα είναι ανοικτές από το απόγευμα της Παρασκευής 8 Απριλίου στις 18.00, για καφέ και τις πρώτες γνωριμίες.
  • Ακριβώς στις 19.00 ξεκινούν οι σύντομες ομιλίες, συνοδευόμενες από ερωτήσεις του κοινού.
  • Αμέσως μετά, ο παλμός της συνάντησης μεταφέρεται στο bar, με το εκτενές networking να λαμβάνει χώρα στο γνωστό φιλικό και καθιερωμένα ανεπίσημο κλίμα.

Πώς
Εξ’ ορισμού, η συμμετοχή είναι δωρεάν και ανοικτή για κάθε ενδιαφερόμενο. Αν θέλετε να επαληθεύσετε την παρουσία σας, μπορείτε να αφήσετε σχόλιο εδώ (ή και στο σχετικό facebook event).

Γιατί
Το Open Coffee, στα 3,5 έτη συναπτής ελληνικής παρουσίας του, έχει καθιερωθεί ως ίσως ο περισσότερο αποδοτικός τρόπος δικτύωσης, γνωριμίας και καλλιέργειας επιχειρηματικών επαφών, με φόντο τις νέες τεχνολογίες και το διαδίκτυο. Μεταξύ των εκατοντάδων παρευρισκομένων, θα συναντήσετε geeks και marketeers, tech και business developers, επιχειρηματίες και επενδυτές, bloggers και δημοσιογράφους, με κοινό παρανομαστή το ανεξίτηλα φιλικό ύφος και το ανεπίσημο εκείνο κλίμα που, απουσία γραβάτας, έχει προκαλέσει ότι πρεσβεύει αυτή η συνάντηση.

Στον χρόνο που απαιτεί ένας καφές, έχετε τη δυνατότητα να γνωρίσετε δια ζώσης ανθρώπους με επιχειρηματικά ενδιαφέροντα, να αποκτήσετε ιδέες, να διαμορφώσετε συνεργασίες, εν τέλει να βιώσετε τον παλμό του τεχνολογικού επιχειρείν και να αποχωρήσετε από την αίθουσα με ότι χρειάζεται για να τον αναπαράγετε. Αν ακόμη και τώρα το επιχειρείν φαντάζει απόμακρο, οι ιδέες και οι κατάλληλες επαφές βρίσκονται μονάχα έναν καφέ μακριά, σας περιμένουμε!

5 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *