Open Coffee Athens XLVII – Η ανακοίνωση & οι ομιλητές

Το καθιερωμένο ραντεβού επαναλαμβάνεται για 47η αθηναϊκή φορά το απόγευμα αυτής της Παρασκευής 25 Μαϊου στο Μουσείο Μπενάκη της οδού Πειραιώς. Τεχνολογία και επιχειρείν θα βρεθούν και πάλι στην ημερήσια διάταξη και, συνοδεία καφέ, καθώς ενδιαφέροντες άνθρωποι έρχονται κοντά ενδιαφέροντα πράγματα συμβαίνουν. Ακολουθούν οι λεπτομέρειες.

φωτο απο flickr και χρηστη Peter Richmond
φωτο απο flickr και χρηστη Peter Richmond

Οι ομιλητές
– Ο Γιάννης Κατσιώτης, συνιδρυτής του Parking Defenders, θα παρουσιάσει την υπηρεσία που φιλοδοξεί να λύσει το πρόβλημα της στάθμευσης στην πόλη, καθώς και τα βήματα για το λανσάρισμα αυτής στην πόλη με την χρυσή πύλη.

– Οι Κατερίνα Στροπωνιάτη & Γιάννης Βαρέλας, συνιδρυτές, θα παρουσιάσουν το Weendy, μία καινοτομική εφαρμογή παρακολούθησης του καιρού από χρήστες που γνωρίζει ήδη φανατικής αποδοχής και στις δύο όχθες του Ατλαντικού.

– Ο Στέφανος Κωφόπουλος, ιδρυτής του Pestaola και παλαιότερα συνδιοργανωτής του Open Coffee, θα αφηγηθεί την ιστορία του Pestaola ως την πρόσφατη εξαγορά από την Ναυτεμπορική, καθώς και τα μελλοντικά του βήματα.

Ο χρόνος

  • Ο καφές σερβίρεται από τις 18.00 το απόγευμα της Παρασκευής 25 Μαϊου για τις πρώτες επαφές.
  • Στις 19.00 ξεκινούν οι σύντομες παρουσιάσεις, συνοδευόμενες από ερωτήσεις του κοινού.
  • Αμέσως μετά, επιστροφή στο bar για το κυρίως μέρος με το εκτενές networking να λαμβάνει χώρα στο γνωστό φιλικό και ανεπίσημο κλίμα.

Ο τόπος
Μουσείο Μπενάκη, στην οδό Πειραιώς 138 (χάρτης κάτωθι). To cafe-bar σας περιμένει για καφέ ή και ποτά καθ’ όλη τη διάρκεια της συνάντησης. Το Μουσείο βρίσκεται σε απόσταση 5′ από τον σταθμό μετρό Κεραμεικού, επίσης είναι εύκολα προσβάσιμο με άλλα μέσα μαζικής μεταφοράς (επιλογές εδώ).


View Benaki Museum in a larger map

Ο τρόπος
Η συμμετοχή είναι, εξ’ ορισμού, δωρεάν και ανοικτή για κάθε ενδιαφερόμενο, όλοι είναι ευπρόσδεκτοι. Αν θέλετε να επαληθεύσετε την παρουσία σας, αφήνετε ένα σχόλιο εδώ (ή και στο σχετικό facebook event).

Ο λόγος
Το Open Coffee, στα σχεδόν 5 έτη συναπτής ελληνικής παρουσίας του, έχει καθιερωθεί ως ίσως ο περισσότερο αποδοτικός τρόπος δικτύωσης, γνωριμίας και καλλιέργειας επιχειρηματικών επαφών, με φόντο τις νέες τεχνολογίες και το διαδίκτυο. Μεταξύ των εκατοντάδων παρευρισκομένων, θα συναντήσετε geeks και marketeers, tech και business developers, επιχειρηματίες και επενδυτές, bloggers και δημοσιογράφους, με κοινό παρανομαστή το ανεξίτηλα φιλικό ύφος και το ανεπίσημο εκείνο κλίμα που, απουσία γραβάτας, έχει προκαλέσει ότι πρεσβεύει αυτή η συνάντηση.

Στον χρόνο που απαιτεί ένας καφές, έχετε τη δυνατότητα να γνωρίσετε δια ζώσης ανθρώπους με επιχειρηματικά ενδιαφέροντα, να αποκτήσετε ιδέες, να διαμορφώσετε συνεργασίες, εν τέλει να βιώσετε τον παλμό του τεχνολογικού επιχειρείν και εν τέλει να αποχωρήσετε από την αίθουσα με ότι χρειάζεται για να τον αναπαράγετε. Αν το επιχειρείν φαντάζει απόμακρο, οι ιδέες και οι κατάλληλες επαφές βρίσκονται μονάχα έναν καφέ μακριά, σας περιμένουμε!

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *