Open Coffee Athens XLIX – Η ανακοίνωση και οι ομιλητές

Το πρώτο ραντεβού της σαιζόν λαμβάνει χώρα αυτή την Παρασκευή το απόγευμα στο Μουσείο Μπενάκη. Η ανοιχτή κοινότητα του τεχνολογικού επιχειρείν, περισσότερο ώριμη και φιλόδοξη από ποτέ, θα βρεθεί για άλλη μία – τεσσαρακοστή ένατη – φορά υπό την ίδια στέγη για να μετατρέψει γνωριμίες σε συνεργασίες, υπό τη γνωστή συνταγή συνοδεία καφέ.

φωτο απο flickr και χρηστη spiros vathis

Ομιλητές
– Ο Τάκης Καραλιβανός, συνιδρυτής του BuddyTraffic, θα παρουσιάσει την εφαρμογή που φιλοδοξεί να οδηγήσει σε πιο άνετες διαδρομές με το όχημά μας στην πόλη.

– Ο Σπύρος Αρσένης από την Εθνική Τράπεζα θα αναλύσει τις λεπτομέρειες του διαγωνισμού “i-bank καινοτομία και τεχνολογία” και τις ευρύτερες προοπτικές που αυτός ανοίγει για τους συμμετέχοντες επιχειρηματίες.

– Οι Ελευθερία Ζούρου, συνιδρυτής και Κωνσταντίνος Παπαλεξανδρής, product manager του DoctorAnytime, θα παρουσιάσει την υπηρεσία αναζήτησης ιατρού και το όραμα περί υπηρεσιών οργάνωσης υγείας στην εποχή του διαδικτύου.

– Ο Brian Karey, συνιδρυτής της SimplyBurgers, θα αφηγηθεί την contrarian επιχειρηματική ιστορία ενός Έλληνα που μεγάλωσε στην Καλιφόρνια.

Χρόνος

  • Ο καφές ξεκινά να σερβίρεται από τις 18.00 το απόγευμα της Παρασκευής 21 Σεπτεμβρίου Ιουνίου για τις πρώτες επαφές.
  • Στις 19.00 ξεκινούν οι σύντομες παρουσιάσεις, συνοδευόμενες από ερωτήσεις του κοινού.
  • Αμέσως μετά, επιστροφή στο bar για το κυρίως μέρος με το εκτενές networking να λαμβάνει χώρα στο γνωστό φιλικό και ανεπίσημο κλίμα.

Τόπος
Μουσείο Μπενάκη, στην οδό Πειραιώς 138 (χάρτης κάτωθι). To cafe-bar σας περιμένει για καφέ ή και ποτά καθ’ όλη τη διάρκεια της συνάντησης. Το Μουσείο βρίσκεται σε απόσταση 5′ από τον σταθμό μετρό Κεραμεικού, επίσης είναι εύκολα προσβάσιμο με άλλα μέσα μαζικής μεταφοράς (επιλογές εδώ).


View Benaki Museum in a larger map

Τρόπος
Η συμμετοχή είναι, εξ’ ορισμού, δωρεάν και ανοικτή για κάθε ενδιαφερόμενο. Αν θέλετε να επαληθεύσετε την παρουσία σας, αφήνετε ένα σχόλιο εδώ ή και στο σχετικό facebook event.

Λόγος
Το Open Coffee, στα 5 έτη ελληνικής παρουσίας του, έχει καθιερωθεί ως ίσως ο περισσότερο αποδοτικός τρόπος δικτύωσης, γνωριμίας και καλλιέργειας επιχειρηματικών επαφών, με φόντο τις νέες τεχνολογίες και το διαδίκτυο. Μεταξύ των εκατοντάδων παρευρισκομένων, θα συναντήσετε geeks και marketeers, tech και business developers, επιχειρηματίες και επενδυτές, bloggers και δημοσιογράφους, με κοινό παρανομαστή το ανεξίτηλα φιλικό ύφος και το ανεπίσημο εκείνο κλίμα που, απουσία γραβάτας, έχει προκαλέσει ότι πρεσβεύει αυτή η συνάντηση.

Στον χρόνο που απαιτεί ένας καφές, έχετε τη δυνατότητα να γνωρίσετε δια ζώσης ανθρώπους με επιχειρηματικά ενδιαφέροντα, να αποκτήσετε ιδέες, να διαμορφώσετε συνεργασίες, εν τέλει να βιώσετε τον παλμό του τεχνολογικού επιχειρείν και να αποχωρήσετε από την αίθουσα με ότι χρειάζεται για να τον αναπαράγετε. Αν το επιχειρείν φαντάζει απόμακρο, οι ιδέες και οι κατάλληλες επαφές βρίσκονται μονάχα έναν καφέ μακριά, σας περιμένουμε!

15 comments

  1. Οποτε δεν θα υπάρχει και video για τις παρουσιασεις αφότου τελειώσει το event,σωστά?

  2. καταλαβαίνω τα προβλήματα, αλλά το live stream είναι πολύ καλό για τους εκτός Αθήνας.. αν μπορείτε στα επόμενα :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *