Open Coffee Athens L – Η ανακοίνωση και οι ομιλητές

50 συναντήσεις σε 5 χρόνια, και συνεχίζουμε “σαν να μη συμβαίνει τίποτε”. Αυτή την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου στις 6 το απόγευμα, η ανοιχτή κοινότητα του τεχνολογικού επιχειρείν ανανεώνει το ραντεβού της για μία ακόμη φορά στο Μουσείο Μπενάκη. Σε όσους έχουν παρευρεθεί έστω και μία φορά μέχρι σήμερα, η συνταγή είναι γνωστή και τα αποτέλεσματά της δεδομένα. Ενδιαφέροντες άνθρωποι με κοινά ενδιαφέροντα την τεχνολογία και το επιχειρείν υπό την ίδια στέγη, υπό την καταλυτική συνοδεία καφέ απουσία γραβάτας, συνιστούν τον καλύτερο τρόπο για να συναντήσετε τον επόμενό σας συνεργάτη. Ακολουθούν οι λεπτομέρειες.

φωτο απο flickr και χρηστη woody1778a

Ποιοι
– Οι Ιωάννης Ασημακόπουλος, Μιχάλης Γκόντας και Πέτρος Πιτσιλής, συνιδρυτές, θα παρουσιάσουν το Cookisto, μία πρόσφατα αφιχθείσα διαδικτυακή κοινότητα που φέρνει κοντά τους μάγειρες της διπλανής πόρτας με τους ήδη πολλούς από εμάς που τους αναζητούν.

– Ο Δημήτρης Τσιρίκος, συνιδρυτής της Dinucleus, θα παρουσιάσει για πρώτη φορά το Jupitee, μια do-it-yourself υπηρεσία για τη δημιουργία native εφαρμογών για κινητά, που φιλοδοξεί να καταστεί για τις εφαρμογές κινητών ότι σήμερα είναι τα δημοφιλή CMS για την κατασκευή ιστοσελίδων.

– Οι Αιμίλιος Μάρκου και Αλέξης Πανταζής, συνιδρυτές και αμφότεροι Executive Directors της Hellas Direct, θα παρουσιάσουν την contrarian επιχειρηματική ιστορία δύο επιτυχημένων στελεχών που εγκατέλειψαν το Λονδίνο για να ιδρύσουν την πρώτη αποκλειστικά διαδικτυακή Ελληνική ασφαλιστική.

Πότε

  • Ο καφές ξεκινά να σερβίρεται από τις 18.00 το απόγευμα της Παρασκευής 26 Οκτωβρίου για τις πρώτες επαφές.
  • Στις 19.00 ξεκινούν οι σύντομες παρουσιάσεις, συνοδευόμενες από ερωτήσεις του κοινού.
  • Αμέσως μετά, επιστροφή στο bar για το κυρίως μέρος με το εκτενές networking να λαμβάνει χώρα στο γνωστό φιλικό και ανεπίσημο κλίμα.

Πού
Μουσείο Μπενάκη, στην οδό Πειραιώς 138 (χάρτης κάτωθι). To cafe-bar σας περιμένει για καφέ ή και ποτά καθ’ όλη τη διάρκεια της συνάντησης. Το Μουσείο βρίσκεται σε απόσταση 5′ από τον σταθμό μετρό Κεραμεικού, επίσης είναι εύκολα προσβάσιμο με άλλα μέσα μαζικής μεταφοράς (επιλογές).


View Benaki Museum in a larger map

Πώς
Η συμμετοχή είναι, εξ’ ορισμού, δωρεάν και ανοικτή για κάθε ενδιαφερόμενο. Αν θέλετε να επαληθεύσετε την παρουσία σας, αφήνετε ένα σχόλιο εδώ ή και στο σχετικό facebook event.

Γιατί
Το Open Coffee, στα 5 έτη ελληνικής παρουσίας του, έχει καθιερωθεί ως ίσως ο περισσότερο αποδοτικός τρόπος δικτύωσης, γνωριμίας και καλλιέργειας επιχειρηματικών επαφών, με φόντο τις νέες τεχνολογίες και το διαδίκτυο. Μεταξύ των εκατοντάδων παρευρισκομένων, θα συναντήσετε geeks και marketeers, tech και business developers, επιχειρηματίες και επενδυτές, bloggers και δημοσιογράφους, με κοινό παρανομαστή το ανεξίτηλα φιλικό ύφος και το ανεπίσημο εκείνο κλίμα που έχει προκαλέσει ότι πρεσβεύει αυτή η συνάντηση.

Στον χρόνο που απαιτεί ένας καφές, έχετε τη δυνατότητα να γνωρίσετε δια ζώσης ανθρώπους με επιχειρηματικά ενδιαφέροντα, να αποκτήσετε ιδέες, να διαμορφώσετε συνεργασίες, εν τέλει να βιώσετε τον παλμό του τεχνολογικού επιχειρείν και να αποχωρήσετε από την αίθουσα με ότι χρειάζεται για να τον αναπαράγετε. Αν το επιχειρείν φαντάζει απόμακρο, οι ιδέες και οι κατάλληλες επαφές βρίσκονται μονάχα έναν καφέ μακριά, σας περιμένουμε!

7 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *