Open Coffee Chios II

Το Καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά γι’ αυτό κι εμείς θέλουμε να σας ζεστάνουμε ακόμη περισσότερο πριν ανανεώσουμε το ραντεβού μας για το Φθινόπωρο!

Η 2η συνάντηση Open Coffee Chios θα πραγματοποιηθεί στις 18:30 στον 3ο όροφο της καφετέρειας Cozy Cafe Bar (Λεωφόρος Αιγαίου 28). Σε λίγο διαφοτερικό κλίμα από την πρώτη,θα αποτελείται από 2 κομμάτια όπου στο πρώτο θα λάβουνε χώρα κάποιες παρουσιάσεις και στο δεύτερο θα υπάρχει χρόνος για networking, ανταλλαγή ιδεών, ερωτήσεων προς του ομιλητές και χαλαρής κουβέντας!

Οι ομιλητές μας:

  • O κ. Δημήτρης Δημητριάδης, business development director της Brainbox Technology, θα μας μιλήσει για το EasyBike, που είναι το πρώτο και μοναδικό Ελληνικό σύστημα μίσθωσης ποδηλάτων το οποίο έχει εγκατασταθεί με επιτυχία σε πολλά μέρη στην Ελλάδα, στην Κύπρο και πολύ σύντομα και στην Ευρώπη.
  • Ο κ. Πέτρος Φόρος, co-founder και προγραμματιστής του Matetti, θα μας μιλήσει για μια νέα on-line πλατφόρμα που θέλει να συνδέσει τους καταναλωτές με τους δημιουργούς εξατομικευμένων παιδικών προϊόντων μέσα από το πλαίσιο ενός καινοτόμου marketplace – μιας εικονικής αγοράς.
  • Ο κ. Μιχάλης Τέττερης, mouse user, προγραμματιστής και ιστιοπλόος του Αιγαίου, θα μας μιλήσει για τη νέα μορφή και αισθητική που έδωσε στο chios.gr, καθώς και για την εφαρμογή των social media σε αυτό, μαζί με βέλτιστες πρακτικές χρησιμοποίησής τους.

Η εκδήλωση Open Coffee είναι δωρεάν και ανοικτή σε όποιον θέλει να συμμετέχει στη συζήτηση ή απλώς να ακούσει τους ομιλητές. Περισσότερες πληροφορίες στο facebook event αλλά και για οτιδήποτε χρειαστείτε στο opencoffeechios@gmail.com.
Ελάτε να πιούμε τον καφέ μας, το δροσερό αναψυκτικό ή τη μπυρίτσα μας αποκομίζοντας ταυτόχρονα από την εκδήλωση ένα ελπιδοφόρο, αισιόδοξο μήνυμα δημιουργώντας σχέσεις και αλληλεπιδρώντας με άλλους ανθρώπους.

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *