Open Coffee Patras XI

Το Open Coffee Patras συμπληρώνει τον πρώτο χρόνο συνεχόμενης λειτουργίας του και σας προσκαλεί στην 11η συνάντησή του. Το ραντεβού μας αυτή τη φορά το δίνουμε σε νέο χώρο, στο συνεδριακό του πολυχώρου του Δήμου Πατρέων ΑΓΟΡΑ ΑΡΓΥΡΗ, Αγίου Ανδρέου 12 την Παρασκευή 11 Απριλίου.

opencoffee

Στο γνωστό χαλαρό κλίμα, χωρίς γραβάτες και κοστούμια, γνωριζόμαστε, πίνουμε καφέ, και ανταλλάσσουμε ιδέες. Στόχος της συνάντησής μας είναι να γνωρίσουμε νέες, πετυχημένες, ελληνικές startups που καινοτομούν στον χώρο της πληροφορικής και κυρίως να γνωριστούμε μεταξύ μας και να μοιραστούμε ιδέες και εμπειρίες, με απώτερο σκοπό να δημιουργηθεί μια πραγματικά ενεργή κοινότητα καινοτομίας στην πόλη μας.

Ομιλίες:

  • Σπύρος Ξένος, Co-founder at Tizu, “It’s not about work, it’s about teamwork”
    Ο Σπύρος Ξένος, co-founder του tizU, μιας καινούριας teasing messaging εφαρμογής για νέους, θα μας μιλήσει για την σημασία της ομάδας πρωτίστως για το ίδιο το startup και έπειτα για τους επενδυτές. Θα μας πει τη δική του ιστορία πώς το συνειδητοποίησε αυτό και πώς μπορεί η ίδια η ομάδα να γίνει ο μόνιμος “accelerator”  του startup.
  •  Γιώργος Σιδηρόπουλος, Think Silicon, “Building the next generation mobile GPUs”
    With the continuous evolution in displays and the popularity of computer vision and augmented reality applications we can anticipate that mobile and wearable devices in the next 5 years will need 10 times more graphics performance, while maintaining the current level of power consumption. Is that feasible?
  •  Diogo Thomaz, Στέλλα Αδαμίδου, Στέφανος Πρόκος, Aquanetix Ltd, “Μεταμορφώνοντας την Ιχθυοκαλλιέργεια”
    Ο τομέας της ιχθυοκαλλιέργειας είναι ο ταχύτερα αναπτυσσόμενος κλάδος ζωικής παραγωγής στον κόσμο, αλλά πλήττεται συνεχώς από διογκούμενα έξοδα παραγωγής, που οδηγούν τις επιχειρήσεις στο κλείσιμο. To Aquanetix είναι μια καινοτομική mobile & web τεχνολογία, που έρχεται να δώσει νέα πνοή στην συλλογή και διαχείριση δεδομένων στην καθημερινή παραγωγή, ώστε να βοηθήσει τους επιχειρηματίες να παίρνουν καλύτερες και ταχύτερες αποφάσεις, με σκοπό να μειώσουν τα έξοδά τους έως και 40%.
  •  Στέλιος Πετράκης και Πέτρος Δουβαντζής, Horizon, “No more vertical videos”
    Η καινοτόμα εφαρμογή Horizon που έφτασε στην κορυφή του AppStore

Σύντομες ανακοινώσεις 

  •  Μηνάς Σαραντίδης, Business and Community Development Director at Metavallon, “Venture forth with The Accelerator”
    O Μηνάς Σαραντίδης θα παρουσιάσει το Accelerator, το καινούργιο πρόγραμμα της Metavallon για την επιτάχυνση και ενεργοποίηση δυναμικών startup επιχειρήσεων.
  •  Klaas Speller, Appsterdam Greece, “What is Appsterdam Greece and how to get involved”
    Klaas Speller is a programmer and co-founder of Stichting Appsterdam. In his short presentation, Klaas will talk about the Appsterdam philosophy and the mechanics that have built a worldwide community and infrastructure to support all App Makers.

Πρόγραμμα – Διαδικαστικά:

19:00-19:30 Προσέλευση και ένας σύντομος καφές στο γνωστό χαλαρό και ανεπίσημο κλίμα στο Bar της ΑΓΟΡΑΣ ΑΡΓΥΡΗ.

19:30-20:45 Παρουσιάσεις και σύντομες ερωτήσεις/απαντήσεις

20:45-22:30 Networking – στο  Bar της ΑΓΟΡΑΣ ΑΡΓΥΡΗ θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε και να συζητήσουμε με τους προσκεκλημένους ομιλητές που επιχειρούν στο χώρο των startups.

H συμμετοχή είναι εξ’ ορισμού δωρεάν και ανοικτή προς κάθε ενδιαφερόμενο. Μπορείτε να βρείτε το αντίστοιχο facebook event εδώ.

To Open Coffee Patras στηρίζουν οι Παναγιώτης Τσάγγας, Χαράλαμπος Σπυρόπουλος και Μάριος Καραγιαννόπουλος.

Σας περιμένουμε!

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *