Open Coffee Thessaloniki L

Τη Μεγάλη Τρίτη 15/4 θα πραγματοποιηθεί η πεντηκοστή συνάντηση του Open Coffee Thessaloniki στην αίθουσα εκδηλώσεων του Νέου Δημαρχιακού Μεγάρου Θεσσαλονίκης. Η συνάντηση αυτή είναι η τελευταία για τη σεζόν, καθώς το Μάιο το Open Coffee θα είναι συνδιοργανωτής μία άλλης πολύ ενδιαφέρουσας συνάντησης (την οποία θα ανακοινώσουμε τέλη Απριλίου).

Παρουσιάσεις:

  • Αναστάσιος Στασινόπουλος ιδρυτής του Sopler. Μιας πλατφόρμας δημιουργίας συνεργατικών – social To-do λιστών & λιστών ενδιαφερόντων.  Μέσω του Sopler μπορεί κανείς να δημιουργήσει, να μοιραστεί και να επεξεργαστεί λίστες, σε συνεργασία με άλλους, σε πραγματικό χρόνο.
  • Η ομάδα του Captainwise θα παρουσιάσει ένα νέο τρόπο να οργανώνουμε τις διακοπές μας.
  • Ο Γιάννης Παγώνης και η ομάδα του Missum  θα παρουσιάσουν την υπηρεσία που ανακαλύπτει τον αντίλογο σε άρθρα που σας ενδιαφέρουν.

Σύντομη παρουσίαση θα γίνει και από την Αλεξάνδρα Χολή σχετικά με το ” The Accelerator”, το νέο πρόγραμμα επένδυσης και επιτάχυνσης της Metavallon για δυναμικές startup επιχειρήσεις.

Διαδικαστικά:

  • Μαζευόμαστε κατά τις 19:30, στο γνωστό φιλικό και καθιερωμένα ανεπίσημο κλίμα για νέες γνωριμίες κι ανταλλαγή απόψεων γύρω από κοινά θέματα ενδιαφέροντος νέων και δραστήριων ατόμων.
  • Οι παρουσιάσεις, συνοδευόμενες από σύντομο Q&A θα πραγματοποιηθούν στις 20:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Νέου Δημαρχιακού Μεγάρου Θεσσαλονίκης.
  • Εξ’ ορισμού, η συμμετοχή είναι δωρεάν και ανοικτή προς κάθε ενδιαφερόμενο.
  • Facebook event εδώ.
  • Θα υπάρξει live stream εδώ. Ευχαριστούμε θερμά την michanikosapps

2 comments

  1. http://www.ipolistonkosmo.gr/politistika.php?selectgener=5&selection=8698
    Οι νέοι και η πρόκληση του «επιχειρείν»

    Η νεανική επιχειρηματικότητα και οι νέες ιδέες στον χώρο των επιχειρήσεων αποτελούν το θέμα ημερίδας, που διοργανώνει η Θεσσαλονίκη – Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014 σε συνεργασία με το περιοδικό RouaMat.com και τον Δήμο Θεσσαλονίκης. Η ημερίδα, που έχει τίτλο «Η Νέα(νική) πλευρά του Επιχειρείν», θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Μαΐου 2014 (12.00 – 20.00) στο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης (αίθουσα δημοτικού συμβουλίου).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *