Open Coffee Patras XXIV

Ύστερα από μήνες απουσίας το Open Coffee Patras επιστρέφει δυναμικά και σας προσκαλεί στη νέα του (24η) συνάντηση! Το ραντεβού μας δίνουμε πιστά στον πολυχώρο Επίκεντρο (Νόρμαν 16 & Αγ. Διονυσίου), την Παρασκευή 8 Απριλίου. Στο γνωστό χαλαρό κλίμα, χωρίς γραβάτες και κοστούμια, γνωριζόμαστε, πίνουμε καφέ, και ανταλλάσσουμε ιδέες.

 

Young Professionals working on a project in a cafe
Photo via: lmt-lss.com

Ομιλίες:

Γιάννης Κωστόπουλος, Cofounder & CEO @ SaMMY  – SaMMY: The Mobile Yachting Experience

Το SAMMY είναι μία νέα startup στο χώρο του θαλάσσιου τουρισμού και των μαρίνων, η οποία με την πλατφόρμα για κινητές συσκευές που έχει αναπτύξει φιλοδοξεί να αποτελέσει το νέο ψηφιακό σύντροφο για τους κυβερνήτες σκαφών, τα πληρώματα και τους διαχειριστές μαρίνων.

 

Νάσος Κοσκινάς, Διαχειριστής & Υπεύθυνος Επικοινωνίας @POS  – Co-working στην Πάτρα @POS

Τα co-working spaces αναπτύσσονται σε παγκόσμιο επίπεδο όχι επειδή υπάρχει έλειψη εργασιακών χώρων αλλά επειδή προσφέρουν τις καλύτερες συνθήκες για δικτύωση, σταθερότητα και υποστήριξη που έχει ανάγκη ένας επαγγελματίας ή μια νεοφυής επιχείρηση. Το Patras Office Space είναι ένας χώρος που εισάγει στην Πάτρα το coworking με open space 150τμ, ατομικά γραφεία, αίθουσες συσκεψεων, αναγνωστήριο, εκτυπωτικό κέντρο και πολλές εξατομικευμένες υπηρεσίες.

 

Σάββας Ζορτίκης, Co-founder & CEO @Viral Loops, Θεόδωρος Μουλός, Co-founder @Viral Loops & Group CEO @GrowthRocks – Modelling Viral Loops’ Growth

Το Viral Loops είναι η πρώτη ολοκληρωμένη viral marketing πλατφόρμα, ή οποία δίνει τη δυνατότητα σε εταιρείες να χτίσουν ένα νέο customer acquisition κανάλι με πολύ χαμηλό κόστος. Με το Viral Loops μπορείς να φτιάξεις pre-launch καμπάνιες για το startup σου, referral programs και διαγωνισμούς, και να τα εντάξεις στο website ή την mobile εφαρμογή σου σε λίγα λεπτά.

 

 

Πρόγραμμα – Διαδικαστικά:

18:15-18:45 Προσέλευση και ένας σύντομος καφές στο γνωστό χαλαρό και ανεπίσημο κλίμα
18:45-20:00 Παρουσιάσεις και σύντομες ερωτήσεις/απαντήσεις
20:00-22:30 Networking – Στο μπαρ του πολυχώρου Επίκεντρο θα έχουμε την ευκαιρία με ένα ποτήρι κρασί ή μια μπύρα να συζητήσουμε, να γνωρίσουμε και να “μάθουμε” από τα λάθη αλλά και τις επιτυχίες όσων επιχειρούν στο χώρο των startups.
H συμμετοχή είναι εξ’ ορισμού δωρεάν και ανοικτή προς κάθε ενδιαφερόμενο.
Λίστα συμμετεχόντων και περισσότερες πληροφορίες στο σχετικό facebook event. Σας περιμένουμε!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *