Open Coffee Athens LXXXII

Αυτή την Παρασκευή, το Open Coffee ξεκινά τη σεζόν με ένα φανταστικό line-up σε ένα event που δεν πρέπει να χάσετε!

avocarrot team - acquisition photo

Το startup κοινό της πόλης θα βρεθεί στο Μουσείο Μπενάκη για ατελείωτο networking χωρίς γραβάτα, με αφορμή τις ακόλουθες παρουσιάσεις:

Βασίλης Στιβακτάκης, founder και CEO της Oseven.
H Oseven φέρνει την τηλεματική στο κινητό, δημιουργώντας μία πλατφόρμα που αναλύει αξιόπιστα την οδηγική μας συμπεριφορά, βοηθώντας εμάς να οδηγάμε καλύτερα και τον ασφαλιστή μας να χρεώνει λιγότερο. Ο Βασίλης θα παρουσιάσει την σχετική εφαρμογή και την τεχνολογία που την καθιστά εφικτή, καθώς επίσης και τις προοπτικές που δημιουργούνται καθώς η βιομηχανία του αυτοκινήτου μεταμορφώνεται με το λογισμικό να αποκτά καθοριστικό ρόλο.

Σωτήρης Μπαντάς, ιδρυτής και CEO της Centaur Technologies.
Η Centaur αναπτύσσει Internet-of-Things εφαρμογές και αισθητήρες που τοποθετούνται σε αποθηκευτικούς χώρους αγροτικών προϊόντων και εξασφαλίζουν την ποιότητα και συντήρησή τους. Η εταιρεία ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες χρηματοδότηση 1,3 εκ. με κύριο επενδυτή ισραηλινό fund. Ο Σωτήρης θα παρουσιάσει αναλυτικά το προϊόν και το όραμα της εταιρείας, επίσης θα αναφερθεί στις ευκαιρίες που ανοίγονται για τεχνολογικές λύσεις στον αγροτικό τομέα (agtech).

Κόννο Χρήστου, Γιώργος Ηρακλέους, Γιώργος Μακκούλης και Πάνος Παπαγεωργίου, συνιδρυτές της Avocarrot.
Η Avocarrot, δημιουργώντας μία πλατφόρμα native ads για κινητά, εξαγοράστηκε πριν λίγες εβδομάδες από την γερμανική Glispa, η οποία και συγκαταλέγεται στις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου. Ολόκληρη η ιδρυτική ομάδα της Avocarrot θα εμφανιστεί για πρώτη φορά επί σκηνής και πρόκειται να μοιραστεί, μεταξύ άλλων, την ιστορία από την ίδρυση ως την εξαγορά σε ένα fireside chat με τον υπογράφοντα που δεν πρέπει να χάσετε.

Η συνάντηση θα λάβει χώρα το απόγευμα της Παρασκευής, 14 Οκτωβρίου στο Μουσείο Μπενάκη της οδού Πειραιώς. Η προσέλευση ξεκινά στις 6 το απόγευμα στο καφέ του Μουσείου, με τις παρουσιάσεις να ξεκινούν στο αμφιθέατρο στις 7. Αμέσως μετά, επιστρέφουμε για εκτενές networking στο καφέ/μπαρ, το οποίο θα μείνει ανοικτό μέχρι αργά. Η είσοδος είναι δωρεάν και ελεύθερη για όλους. Περισσότερα θα βρείτε στο σχετικό facebook event.

Το Open Coffee διανύει την δέκατή του σεζόν και έχει καθιερωθεί ως το σημείο συνάντησης της κοινότητας των startups. Μία φορά το μήνα, άνθρωποι που δημιουργούν, εργάζονται, ή απλά ενδιαφέρονται για την τεχνολογία και το επιχειρείν ανανεώνουν το ραντεβού τους με σκοπό να γνωριστούν καλύτερα, να ανταλλάξουν εμπειρίες και επαφές, εν τέλει να συνεργαστούν στην επόμενή τους προσπάθεια.

Αν έχετε παρευρεθεί στο παρελθόν, ξέρετε γιατί, αν όχι, μην το σκέφτεστε: Να είστε εκεί! Ραντεβού την Παρασκευή στο Μπενάκη.

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *