Open Coffee Athens C

Το Open Coffee συμπληρώνει 100 συναντήσεις και αποφασίσαμε να γιορτάσουμε την περίσταση με τον αγαπημένο μας τρόπο: Startups & networking, σαν να μην συμβαίνει τίποτα!

Την Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου ανανεώνουμε το καθιερωμένο μας ραντεβού στο Μουσείο Μπενάκη της οδού Πειραιώς για να μιλήσουμε για startups, συνοδεία καφέ, χωρίς γραβάτα.

Επίσης, το μπαρ θα μείνει ανοικτό μέχρι αργά και τα ποτά μετά τις παρουσιάσεις θα είναι αυτή τη φορά κερασμένα από εμάς :)

Οι παρουσιάσεις έχουν ως εξής:

  • Ο Roberto Coustas, ιδρυτής, θα παρουσιάσει την Deep Sea Technologies, η οποία, εγκαθιστώντας κοινούς αισθητήρες εμπορίου σε πλοία, παρέχει εξ-αποστάσεως και σε πραγματικό χρόνο λεπτομερή εικόνα για τη λειτουργία τους μέσω αλγορίθμων τεχνητής νοημοσύνης.
  • Οι Diogo Fernandes Thomaz και Στέλλα Αδαμίδου, συνιδρυτές, θα παρουσιάσουν την Aquanetix, μία SaaS πλατφόρμα διαχείρισης ιχθυοκαλλιεργειών που μετρά πελάτες σε 31 χώρες σε πέντε ηπείρους και φιλοδοξεί να αλλάξει τον κλάδο.
  • Οι Δημήτρης Τσαπούλης, COO και Λουκάς Κάττης, CTO θα παρουσιάσουν, για πρώτη φορά στο ευρύ κοινό, την Signal Ocean. Η ομώνυμη πλατφόρμα τεχνητής νοημοσύνης ενσωματώνει τα δεδομένα της ναυλαγοράς σε πραγματικό χρόνο για να υποδείξει βέλτιστες εμπορικές αποφάσεις. Η εταιρεία απασχολεί σήμερα περίπου 100 εργαζομένους και η πλατφόρμα της χρησιμοποιείται ήδη από τις μεγαλύτερες ναυτιλιακές εταιρείες διεθνώς.

Τα διαδικαστικά, κατά τα γνωστά:

Η συνάντηση θα λάβει χώρα το απόγευμα της Παρασκευής, 18 Ιανουαρίου, στο Μουσείο Μπενάκη της οδού Πειραιώς. Η προσέλευση ξεκινά στις 6 το απόγευμα στο καφέ του Μουσείου, με τις παρουσιάσεις να ξεκινούν στο αμφιθέατρο στις 7. Αμέσως μετά, επιστρέφουμε για εκτενές networking στο μπαρ. Η είσοδος είναι δωρεάν και ελεύθερη για όλους. Θα βρείτε περισσότερα και λίστα συμμετεχόντων στο σχετικό facebook event.

Το Open Coffee έχει καθιερωθεί ως το σημείο συνάντησης της startup κοινότητας. Μία φορά το μήνα, άνθρωποι που δημιουργούν, εργάζονται, ή απλά ενδιαφέρονται για την τεχνολογία και το επιχειρείν ανανεώνουν το ραντεβού τους με σκοπό να γνωριστούν, να ανταλλάξουν εμπειρίες και επαφές, εν τέλει να συνεργαστούν στην επόμενή τους προσπάθεια.

Αν έχετε παρευρεθεί στο παρελθόν, ξέρετε γιατί, αν όχι, μην το σκέφτεστε: Ραντεβού την ερχόμενη Παρασκευή στο Μπενάκη! #opencoffee100

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *