Open Coffee Ioannina, η έναρξη

Μετά την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, το Open Coffee φθάνει και στα Ιωάννινα! Η ανοικτή συνάντηση περί επιχειρηματικότητας και start-up που ήδη μετρά 15 ελληνικά επεισόδια, τώρα λαμβάνει χώρα και στην πόλη της Ηπείρου, με στόχο να φέρει τα ανήσυχα μυαλά της τοπικής και όχι μόνο κοινωνίας πιο κοντά. Το πρώτο ραντεβού δίνεται για το απόγευμα της Παρασκευής 9 Μαϊου στον χώρο του καφέ ‘Θυμωμένο Πορτραίτο‘, ενώ συστάσεις και λεπτομέρειες για το event παρατίθενται ακολούθως:

  • Τι είναι αυτό;

Το Open Coffee δεν είναι τίποτα περισσότερο ή λιγότερο από ένα σταθερό σημείο ανοικτών και περιοδικών συναντήσεων, όσων τρέφουν ενδιαφέροντα περί start-up και επιχειρηματικότητας εν γένει. Με λίγα λόγια, νέοι ή wannabe επιχειρηματίες, επενδυτές ή και όποιοι άλλοι ενδιαφερόμενοι, έρχονται κοντά για να γνωριστούν και να συζητήσουν για πιθανές συνέργειες, να ανταλλάξουν ιδέες και επαφές, εν τέλει να ωφελήσουν εαυτούς μέσα από ένα δημιουργούμενο χειροπιαστό social network.

Και όλα αυτά χωρίς περιττές τυπικότητες, ανοικτά, δωρεάν, σε ένα ανεπίσημο περιβάλλον: Πολύ απλά, ελάτε να πιείτε τον καφέ ή το ποτό σας και να γνωριστούμε από κοντά. Να είστε σίγουροι πως, όταν φεύγετε, ‘περίεργες‘ ιδέες θα στριφογυρίζουν στο μυαλό σας.

ocathix.png

  • Ο τόπος

Η πρώτη συνάντηση του Open Coffee Ιωαννίνων θα πραγματοποιηθεί στο καφέ ‘Θυμωμένο Πορταίτο‘, στην οδό Καποδιστρίου 20. Παρατίθεται και ο χάρτης.


View Larger Map

  • Ο χρόνος

Την Παρασκευή, 9 Μαϊου. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

  • 18.00 – 19.00: Προσέλευση και πρώτες συστάσεις, καφέδες και warm-up drinks
  • 19.00 – 20.00: Παρουσιάσεις και σύντομες ομιλίες,  έως 6, 5′ έκαστη, με αντικείμενο νέες ιδέες, δραστήριους υποστηρικτές τους και success stories, με άξονα και υπό το πρίσμα των νέων τεχνολογιών και των start-up
  • 20.00 – …: Κυρίως μέρος, γνωριμίες, επαφές, networking, brainstorming, … όλα αυτά εν μέσω ποτών, καφέδων και μεζέδων, σε ύφος φιλικό και τρόπο ανεπίσημο, χωρίς γραβάτα
  • Ο τρόπος

Το μόνο που χρειάζεται, είναι να έρθεις, τόσο απλά. Α, και να φέρεις μαζί και τους γνωστούς σου που ίσως ενδιαφέρονται. Η συμμετοχή στις συναντήσεις του Open Coffee είναι εξ’ ορισμού ελεύθερη, ανοικτή, δωρεάν. Θα μας διευκόλυνες, ωστόσο, αν επαλήθευες την παρουσία σου αφήνοντας ένα σχόλιο στο παρών post. Επίσης, αν έχεις κάποια ιδέα που αναζητά επενδυτή, υποστήριξη ή απλά προβολή, αν έχεις μία νέα εταιρεία ή αν βοηθάς όσους φιλόδοξους εμπίπτουν στις δύο προηγούμενες κατηγορίες, μπορείς να παρουσιάσεις στο Open Coffee, στείλε μας απλά ένα email στο opencoffee.gr(παπί)gmail.com

  • Ο λόγος

Η συνάντηση φιλοδοξεί να συγκεντρώσει τα πιο ανοικτά και δραστήρια μυαλά της πόλης, μεταξύ άλλων, nerds και marketers, bloggers και δημοσιογράφους, venture capitalists και developers, νέους επιχειρηματίες και πεποιραμένους PRs. Με όλους αυτούς παρόντες, πρόκειται να αποκτήσετε επαφές με ανθρώπους, ιδέες και εμπειρίες που θα καταστήσουν την εμπειρία της συνάντησης μοναδική, δυνητικά επίσης το όνειρο του επιχειρείν περισσότερο χειροπιαστό από ποτέ. Δεν θέλει κόπο, δεν έχει κόστος και λαμβάνει χώρα σε περιβάλλον, αν μη τι άλλο, συμβατό με την απογευματινή σας έξοδο, τι άλλο χρειάζεται; :)

Η πρώτη πράξη του Open Coffee Ioannina έχει συνδιοργανωτή τον Γιώργο Καργιωτάκη και το ILUG. Η λίστα των ομιλητών πρόκειται να ανακοινωθεί λίγες μέρες πριν το event, διαδώστε το, σας περιμένουμε!

10 comments

  1. Αντε μετά το στρατό να ανέβω… μιας και πολύ θα ήθελα να μετακομίσω Γιάννενα

  2. Pingback: OpenCoffee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *