Open Coffee Athens XXV – Η ανακοίνωση & οι ομιλητές

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου, Μουσείο Μπενάκη της οδού Πειραιώς, στις 7 το απόγευμα. Το Open Coffee συμπληρώνει 25 αθηναϊκά επεισόδια, και σας περιμένει στην πρώτη συνάντηση της σαιζόν, με ανανεωμένη διάθεση και φθινοπωρινή δημιουργικότητα. Το υπέροχο cafe-bar του μουσείου υποδέχεται τα περισσότερο ανήσυχα τεχνολογικά πρόσωπα της πόλης, ενώ η αίθουσα χωρητικότητας 350 ατόμων φιλοξενεί ομιλίες περί επιχειρείν που θα προκαλέσουν τη συζήτηση, πριν και μετά, μεταξύ καφέδων, ποτών και εκτενούς networking.

φώτο από flickr και χρήστη shaun_morrison
φώτο από flickr και χρήστη shaun_morrison

Ομιλητές

  • Ο εκ Θεσσαλονίκης Martin Linkov, Regional Manager, θα παρουσιάσει το story και τις υπηρεσίες της Favit, οι οποίες και επιχειρούν να δώσουν λύση στο πανταχού παρών πρόβλημα του information overload, επίσης θα παραθέσει στοιχεία για την αγορά της Βουλγαρίας, σκιαγραφώντας δυνητικές συνέργειες για κάθε ενδιαφερόμενο.
  • Ο Benoit Mazuyer, Commercial Operators Director της Pragmaticomm, θα επιδείξει ζωντανά το MVoIP, μία εφαρμογή για VoIP επικοινωνία σε κινητά τηλέφωνα με λειτουργικό σύστημα Symbian, αναφέροντας παράλληλα τα γενικότερα χαρακτηριστικά και τις ευκαιρίες της συγκεκριμένης αγοράς.
  • O Φώτης Ευαγγέλου, ιδρυτής και Managing Director της Komrade, θα παρουσιάσει την ιστορία πίσω από το Joomlaworks και την καταξίωση αυτού σε κορυφαίο κατασκευαστή Joomla plug-ins διεθνώς, επίσης τον τρόπο με τον οποίο μία διακριτή ανά πελάτη υπηρεσία (δημιουργία CMS) ωρίμασε σε ένα scalable προϊόν.

Ο χώρος
Μουσείο Μπενάκη, οδός Πειραιώς 138 (δείτε και χάρτη). Εύκολα προσβάσιμο από μετρό (5′ από σταθμό Κεραμεικού) ή άλλα μέσα μαζικής μεταφοράς (επιλογές εδώ).


View Benaki Museum in a larger map

Το πρόγραμμα

  • Οι πόρτες του μουσείου θα ανοίξουν στις 18.30, για καφέ και τις πρώτες συστάσεις.
  • Στις 20.00 ακριβώς ξεκινούν οι 10′ ομιλίες, συνοδευόμενες από σύντομο Q&A, οι οποίες και θα έχουν ολοκληρωθεί ως τις 21.00.
  • Αμέσως μετά, το κυρίως μέρος, με το εκτενές networking μεταξύ καφέδων και ποτών, στο γνωστό φιλικό και καθιερωμένα ανεπίσημο κλίμα, χωρίς γραβάτα.

Ο τρόπος προσέλευσης
Η συμμετοχή είναι δωρεάν και ανοικτή για κάθε ενδιαφερόμενο, όλοι είναι ευπρόσδεκτοι. Αν θέλετε να επαληθεύσετε την παρουσία σας, αφήνετε ένα σχόλιο εδώ (ή και στο σχετικό facebook event), ενώ σε περίπτωση που επιθυμείτε να παρουσιάσετε σε επόμενη συνάντηση, στέλνετε ένα email στο opencoffee.gr(παπί)gmail.com.

Γιατί να έρθετε
Προμηθευτείτε με αρκετές business cards και ένα λαμπρό χαμόγελο, και ελάτε να γνωρίσετε από κοντά ανθρώπους με πείρα ή και λαμπρές ιδέες, εξειδικευμένη γνώση ή και αστείρευτο πάθος, διάθεση για ανταλλαγή προτάσεων και δημιουργία επαφών. Αφήστε την γραβάτα και όσα στεγανά αυτή συνεπάγεται και ελάτε να βιώσετε από κοντά τον παλμό του τεχνολογικού επιχειρείν, να καλλιεργήσετε ιδέες και να γνωρίσετε ανθρώπους που περιμένουν εσάς για να προχωρήσετε μαζί στο επόμενο επιχειρηματικό βήμα.

Μεταξύ των εκατοντάδων παρευρισκομένων, θα συναντήσετε geeks και marketeers, tech και business developers, επιχειρηματίες και επενδυτές, bloggers και δημοσιογράφους, στο ανεπίσημο και διαδραστικό social network που δημιουργήθηκε και παραμένει πρώτα απ’όλα χειροπιαστό και real world. Αν το επιχειρείν φαντάζει απόμακρο για εσάς, οι ιδέες και οι κατάλληλες επαφές βρίσκονται έναν καφέ μακριά, τα υπόλοιπα απλά θα ακολουθήσουν. Σας περιμένουμε!

14 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.