Open Coffee Athens XLIV – Η ανακοίνωση & οι ομιλητές

Η μηνιαία αφορμή δικτύωσης συνοδεία καφέ, με φόντο την τεχνολογία και στόχο το επιχειρείν, λαμβάνει χώρα για 43η αθηναϊκή φορά αυτή την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου στο Μουσείο Μπενάκη. Αν επιθυμείτε να βρείτε το νέο σας συνεργάτη, να ανταλλάξετε ιδέες, εμπειρίες κι επαφές ή απλά να απολαύσετε τον καφέ σας σε περιβάλλον γόνιμο ανεξαρτήτου κλίματος, σας περιμένουμε το απόγευμα της Παρασκευής χωρίς γραβάτα. Ακολουθούν οι λεπτομέρειες.

φωτο απο flickr κ χρηστη wonderlane
φωτο απο flickr κ χρηστη wonderlane

Ποιοι
– (update) Οι Κώστας Παρίσσης, Πάνος Αναγνωστόπουλος και Paul Uza, δημιουργοί του startersfund, της πρώτης πανευρωπαϊκής πλατφόρμας επενδυτικού crowdfunding, θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά σε κοινό την ανατρεπτική προσέγγιση του startersfund στη χρηματοδότηση της επιχειρηματικότητας, καθώς και πολύτιμες συμβουλές για την επιτυχία σε αυτό.
– O Eric Parks και ο Γιώργος Σπανουδάκης, αμφότεροι συνιδρυτές του gipht.me, θα παρουσιάσουν την εφαρμογή που φιλοδοξεί να μεταμορφώσει κάθε επικοινωνία σε ενα μικρό δώρο. Οι Eric & Γιώργος θα επιχειρήσουν επίσης την απομυθοποίηση της -κατά πολλούς ανέφικτης- χρηματοδότησης από αλλοδαπούς επενδυτές μιας τεχνολογικής εταιρείας με έδρα την Ελλάδα, μέσα από το παράδειγμα του gipht.me.
– Ο Νίκος Δρανδάκης, ιδρυτής της Taxibeat, θα βρεθεί επί σκηνής για να κουβεντιάσει με τον υπογράφοντα, αλλά και το κοινό, τα παραλειπόμενα από την σύλληψη ως και την τρέχουσα βρεφική ηλικία της εταιρείας, έπειτα και από το νέο γύρο χρηματοδότησης. Επίσης, θα επιχειρήσει να μετουσιώσει τις εμπειρίες του ως σήμερα σε συμπεράσματα και καλές πρακτικές περι τεχνολογικού επιχειρείν.

Πού
Μουσείο Μπενάκη, στην οδό Πειραιώς 138 (χάρτης κάτωθι). To cafe-bar σας περιμένει για καφέ πριν και ποτά μετά, το αμφιθέατρο για τις παρουσιάσεις. Το Μουσείο βρίσκεται σε απόσταση 5′ από τον σταθμό μετρό Κεραμεικού, επίσης είναι εύκολα προσβάσιμο με άλλα μέσα μαζικής μεταφοράς (επιλογές εδώ).


View Benaki Museum in a larger map

Πότε

  • Ο καφές σερβίρεται στις 18.00 το απόγευμα της Παρασκευής 16 Δεκεμβρίου για τις πρώτες γνωριμίες.
  • Στις 19.00 ξεκινούν οι παρουσιάσεις, συνοδευόμενες από ερωτήσεις του κοινού.
  • Αμέσως μετά, επιστροφή στο bar για το κυρίως μέρος με το εκτενές networking να λαμβάνει χώρα στο γνωστό φιλικό και καθιερωμένα ανεπίσημο κλίμα.

Πώς
Εξ’ ορισμού, η συμμετοχή είναι δωρεάν και ανοικτή για κάθε ενδιαφερόμενο. Αν θέλετε να επαληθεύσετε την παρουσία σας, μπορείτε να αφήσετε σχόλιο εδώ (ή και στο σχετικό facebook event).

Γιατί
Το Open Coffee, έπειτα από 4 χρόνια συνεχούς παρουσίας στα αθηναϊκά δρώμενα, έχει καθιερωθεί ως ίσως ο περισσότερο αποδοτικός τρόπος δικτύωσης, γνωριμίας και καλλιέργειας επιχειρηματικών επαφών. Μεταξύ των εκατοντάδων παρευρισκομένων, θα συναντήσετε geeks και marketeers, tech και business developers, επιχειρηματίες και επενδυτές, bloggers και δημοσιογράφους, ανθρώπους με εμπειρία ή τη φιλοδοξία να την αποκτήσουν και με κοινό παρανομαστή το ανεξίτηλα φιλικό ύφος και ανεπίσημο εκείνο κλίμα που, απουσία γραβάτας, έχει προκαλέσει ότι πρεσβεύει αυτή η συνάντηση.

Στον χρόνο που απαιτεί ένας καφές, έχετε τη δυνατότητα να γνωρίσετε δια ζώσης ανθρώπους με επιχειρηματικά ενδιαφέροντα, να αποκτήσετε ιδέες, να διαμορφώσετε συνεργασίες, εν τέλει να βιώσετε τον παλμό του τεχνολογικού επιχειρείν και να αποχωρήσετε από την αίθουσα με ότι χρειάζεται για να τον αναπαράγετε. Αν ακόμη και τώρα το επιχειρείν φαντάζει απόμακρο, οι ιδέες και οι κατάλληλες επαφές βρίσκονται μονάχα έναν καφέ μακριά, σας περιμένουμε!

7 comments

  1. παρα πολυ ενδιαφερον. δεν με λες και geek, αλλα τι πιο ομορφο να περασει ενας 20χρονος την ωρα του μαθαινοντας, με γκαφε;
    καλη επιτυχια στους διοργανωτες και παρουσιαστες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *