Open Coffee Thessaloniki XXXVI

Η 3η Τρίτη του Οκτώβρη είναι στις 16. Ημέρα συνάντησης της παρέας του Open Coffee στη Θεσσαλονίκη για 36η φορά. Στην αίθουσα εκδηλώσεων του Νέου Δημαρχιακού Μεγάρου Θεσσαλονίκης μαζευτόμαστε στις 19:30 για νέες γνωριμίες αλλά και για να υποδεχτούμε τρεις ομιλητές στο γνωστό ανεπίσημο ύφος του θεσμού.

(Υπάρχει βέβαια το ενδεχόμενο να έρθετε από τις 18:15 αν σας ενδιαφέρει η θεματική του “εργαστηρίου” SetUp Your StartUp.)

Παρουσιάσεις:

  • Ο Δημήτρης Στεργιόπουλος, συνιδρυτής της mobartia θα παρουσιάσει το Topadvisor, την πρώτη και μεγαλύτερη ενεργή Ελληνική mobile κοινότητα που ξεκίνησε σαν βήμα για κριτικές και απόψεις για εστιατόρια και κέντρα διασκέδασης σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λευκωσία και σήμερα φιλοξενεί απόψεις 18.500 εγγεγραμμένων χρηστών σε 60 πόλεις Ελλάδας και Κύπρου και συνεχώς επεκτείνεται και σε άλλες κατηγορίες.
  • Ο Παναγιώτης Αρκουμανέας, συνιδρυτής, θα παρουσιάσει το imoney, μία φιλόδοξη και ιδιαίτερα πρακτική σουίτα διαδικτυακών εφαρμογών που επιχειρεί να βάλει σε τάξη τα οικονομικά μας.
  • Ο Ειρηναίος Φιλιππίδης, συνιδρυτής του Groopio, θα παρουσιάσει την πρωτη ελληνική πλατφόρμα crowdfunding, που μετρά πέντε μήνες ζωής και αρκετά ενδιαφέροντα αποτελέσματα και το πώς αυτή είναι χρήσιμη για όσους θέλουν να ξεκινήσουν τη δική τους εταιρεία ή project.

Η πρόσκληση είναι ανοιχτή!!!

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *