Open Coffee Athens LXV

Η προτελευταία συνάντηση της σεζόν λαμβάνει χώρα αυτή την Παρασκευή 2 Μαϊου και θα είναι γεμάτη από φρέσκιες startup. Το καθιερωμένο ραντεβού της αθηναϊκής κοινότητας του τεχνολογικού επιχειρείν φιλοξενείται για ακόμη μία φορά στο Μουσείο Μπενάκη της οδού Πειραιώς, με καλεσμένους όλους εσάς, υπό τη γνωστή συνταγή networking απουσία γραβάτας.

φωτο απο flickr κ χρηστη avlxyz
φωτο απο flickr κ χρηστη avlxyz

Εν μέσω καφέ και επιχειρηματικών γνωριμιών, νέες startup και οι άνθρωποι πίσω από αυτές θα βρεθούν επί σκηνής:

– Ο Βασίλης Γεωργιτζίκης, συνιδρυτής, θα παρουσιάσει το Codebender, την πλατφόρμα ανάπτυξης εφαρμογών για Arduino, και την επιχειρηματική του διαδρομή ως σήμερα.

– Ο Αλέξανδρος Μέλης, συνιδρυτής, θα παρουσιάσει το Sponsorboat, την νέα υπηρεσία που βοηθά στελέχη μάρκετινγκ να διαμορφώσουν μέσα από ένα πλήθος επιλογών μία αποδοτική αξιοποίηση των εταιρικών τους χορηγιών.

– Ο Γιώργος Νικολετάκης, ιδρυτής, θα παρουσιάσει το 100mentors, μία νεοσύστατη υπηρεσία υποστήριξης φοιτητών που επιχειρούν να εισαχθούν σε κορυφαία πανεπιστήμια διεθνώς, και τις επιχειρηματικές της προεκτάσεις.

– Οι Γιάννης Παπαγεωργίου και Δημήτρης Ανδιανόπουλος, συνιδρυτές, θα παρουσιάσουν το Truckbird, την πλατφόρμα που φέρνει σε επαφή καθημερινά, διαθέσιμα φορτία με μεταφορείς, φιλοδοξώντας να καταστήσει την αποστολή εμπορευμάτων περισσότερο αποδοτική από ποτέ.

Η προσέλευση για τον πρώτο καφέ ξεκινά στις 18.00, οι παρουσιάσεις στις 19.00, ενώ το κυρίως μέρος του networking συνεχίζεται αμέσως μετά. Η συμμετοχή είναι, εξ’ ορισμού, δωρεάν και ανοικτή για κάθε ενδιαφερόμενο. Λίστα συμμετεχόντων και περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο σχετικό facebook event. Θα χαρούμε να σας δούμε εκεί!

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *