Διεθνές Συνέδριο για τα Διαδραστικά Μέσα

Ένα πολύ καλό συνέδριο γίνεται το Δεκέμβριο από την Boussias Communications. Αφορά το Interactive Marketing και θα πρότεινα όποιος μπορεί να το παρακολουθήσει. Θα αντιληφθεί τι παίζει εντός και εκτός Ελλάδος σε επίπεδο επιχειρηματικότητας σε συνδυασμό με το εξωτερικό. Οι ομιλητές από το εξωτερικό είναι πολύ καλοί και θα έλεγα κορυφαίοι.

Μπορούμε να μαζέψουμε όλοι γνώση για το πως να μαρκετάρετε online την ιδέα σας και το επιχειρηματικό σας σχέδιο. Θα το έλεγα:

Learn More, Reach More! Ένα από τα σλόγκαν μου. Ακολουθεί το σχετικό Δελτίο Τύπου

————————————————————-

Η έκτη συνεχής διοργάνωση του Interactive Marketing Conference, του μοναδικού συνεδρίου για το Μάρκετινγκ και την Επικοινωνία στα Διαδραστικά Μέσα που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Δεκεμβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο Δαΐς, ανακοινώνεται από το Interactive Bureau Hellas και την Boussias Communications.

Σκοπός του φετινού, 6ου στη σειρά Συνεδρίου είναι η ενεργοποίηση διαφημιζόμενων και διαφημιστών, για να ενσωματώσουν σε μεγαλύτερο βαθμό τα Διαδραστικά μέσα ως στρατηγικό κομμάτι μιας ευρύτερης επικοινωνιακής καμπάνιας.

Πως θα συνδυαστούν το Print, με το Mobile Advertising; Το online word of mouth με τα τηλεοπτικά spots; Το direct mail το podcast και το Outdoor; Και γιατί όχι τα corporate blogs με το radio; Η εδραίωση του internet στο media mix και η καθιέρωση του mobile marketing ως απαραίτητο συστατικό για μια επιτυχημένη «ολιστική» προσέγγιση του καταναλωτή, επιβεβαιώνουν την κυριαρχία των διαδραστικής «φιλοσοφίας» αλλά αναδεικνύουν παράλληλα και την ανάγκη για μία ενιαία πλατφόρμα επικοινωνίας.

Οι απαντήσεις θα δοθούν από διεθνείς ομιλητές και στελέχη της ελληνικής αγοράς, που θα αναπτύξουν δοκιμασμένες πρακτικές και λύσεις που κάνουν πραγματικότητα την «360ο επικοινωνία». Γνωστοί ομιλητές από το εξωτερικό όπως η EAME Digital Director, Ogilvy Group, Patou Nuytemans και ο Head of Media Futures, OMD UK Group, Jean-Paul Edwards, θα παρουσιάσουν τα διεθνή trends και πρακτικές, αποδεικνύοντας τον τρόπο χρήσης και τη δύναμη των Interactive media, δίνοντας παράλληλα και έναν inspirational χαρακτήρα στην εκδήλωση.

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και online συνδρομή επισκεφτείτε το επίσημο web site του Συνεδρίου στη διεύθυνση www.imc07.gr, ή επικοινωνήστε με τη Βίκυ Χαραλάμπους, τηλ. 210-6617777, εσωτ. 373.

Παράλληλα, στη διάθεση του κοινού υπάρχει το Blog IMC 2007 (http://imc07.wordpress.com/) καθώς και το ανεπίσημο Facebook Group Interactive Marketing Conference 2007 (IMC 2007) (http://www.facebook.com/group.php?gid=22723515936)

Χρυσός Χορηγός του Συνεδρίου είναι η Forthnet, Μεγάλoς Χορηγός η idigit, Χορηγοί οι: Liberis New Media, Velti, και Yuboto, Υποστηρικτές οι: AndStart, Creative Marketing, OgilvyOne, Reporter.gr, www.teleiosgamos.gr, Think Digital και yupi.gr. Χορηγός Έρευνας είναι η Focus Bari και χορηγός Mediasite είναι η Avitech. Το συνέδριο τίθεται υπό την αιγίδα της Ένωση Εταιρειών Διαφήμισης και Επικοινωνίας (ΕΔΕΕ), καθώς και του Συνδέσμου Διαφημιζομένων Ελλάδος (ΣΔΕ). Χορηγός Επικοινωνίας είναι η εφημερίδα ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *