Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου, 20.30: O CEO της TrustedPlaces.com στο OpenCoffee.gr, live (streaming)

Ο Σωκράτης Παπαφλωράτος, CEO και co-founder της TrustedPlaces, ενός niche social network -με παγκόσμια απήχηση- που κατόρθωσε να ανάγει την κριτική εστιατορίων, bar, μουσείων και γενικότερων σημείων ενδιαφέροντος ανά την Ευρώπη σε ενεργό κοινωνικό ιστό, θα δώσει το παρόν την Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου, στις 20.30 (Ελλάδας), ζωντανά από το Λονδίνο, στη νέα εκδοχή του Open Coffee.

Η Trusted Places αποκόμισε $1Μ σε 83 ημέρες από την έναρξη λειτουργίας της, ενώ οι Times του Λονδίνου την ανέδειξαν ως τον καλύτερο ταξιδιωτικό ιστότοπο για το 2007 και η εξαίρετη κάλυψη για την εταιρεία συνεχίζεται

Αν τα παραπάνω συνιστούν την ομιλία του Σωκράτη ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα, αναφέρουμε ακόμη πως, το live streaming παρέχει επίσης τη δυνατότητα απευθείας σχολιασμού μεταξύ των ‘τηλεθεατών’, ενώ ο καθένας μπορεί να υποβάλλει τις δικές του ερωτήσεις αφήνοντας σχόλιο εδώ. Συντονιστείτε!

P.S. 1: thanx alex

P.S. 2: γενικότερες ανακοινώσεις περί νέας εκδοχής έπονται.

6 comments

  1. Αφού έκανα το “προξενιό” για την ομιλία νομίζω ότι δικαιούμαι να απευθύνω και μερικές ερωτήσεις στον Σωκράτη!

    Πρώτον, θα ήθελα να μάθω τι απαιτήσεις έχει σε προσωπικό μία start-up στα πρώτα στάδια της ανάπτυξής της. Αν κάποιος έχει την ιδέα αλλά δεν έχει τεχνικές γνώσεις, τι είδους και πόσους συνεργάτες χρειάζεται?

    Επίσης, τι ρόλο παίζει η κάλυψη από τα media (old και new) στην προβολή και εν τέλει στην επιτυχία ενός τέτοιου εγχειρήματος?

    Λαμβάνοντας υπόψη την επιτυχία της Silicon Valley αλλά και του Λονδίνου, πόσο μεγάλο ρόλο παίζουν οι φυσικές επαφές στην online επιχειρηματικότητα και σε ποιο επίπεδο (human resources, χρηματοδότηση, σχέσεις με A-list bloggers…)? Ποια είναι η διέξοδος για περιφερειακές αγορές όπως η Ελλάδα προκειμένου μία start-up να ευδοκιμήσει σε παγκόσμιο επίπεδο?

    Ευχαριστώ!

  2. Ας το γράψει κάποιος να το ανεβάσει στο internet, να μπορέσουμε να το δούμε κάποια στιγμή την άλλη βδομάδα όσοι δεν μπορούμε νατο δούμε την πέμπτη.
    Ευχαριστώ

  3. @Tasos: Θα υπάρξει και αυτή η δυνατότητα, το video γράφεται παράλληλα και θα είναι διαθέσιμο on demand στο εξής.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *