‘Ιντερνετ, κάμερα, πάμε: Open Coffee TV!

Βρίσκεσαι σε κάποιο σημείο του πλανήτη και έχεις κάτι να πεις στο οικοσύστημα του Open Coffee. Πιο συγκεκριμένα. Έχεις μία ιδέα, μία συμβουλή, μία επιχείρηση ή ένα κεφάλαιο, εν τέλει ένα μύνημα που θεωρείς πως έχει πιθανούς αποδέκτες στην ελληνική κοινότητα των start-up. Κάτι καλά προετοιμασμένο, ή κάτι απόλυτα άμεσο, ένα γεγονός ή μία οπτικοακουστική εμπειρία που θέλεις να μοιραστείς σε πραγματικό χρόνο. Επίσης διαθέτεις έναν υπολογιστή με (σχετικά γρήγορη) σύνδεση στο διαδίκτυο και μία κάμερα συνδεδεμένη με αυτόν.

Ωραία, θαυμάσια. Αυτά αρκούν. Το μόνο που χρειάζεσαι ακόμη, είναι να στείλεις ένα email στο opencoffee.gr(παπί)gmail.com, με μια λιτή περιγραφή του αιτήματός σου για παρουσίαση, και μία προτεινόμενη ημερομηνία. Εμείς ανακοινώνουμε το γεγονός, και… show time!

Η ιδέα ήταν του Χρήστου, η υπηρεσία παρέχεται από το ustream.tv και η υλοποίηση ξεκινάει άμεσα: Σήμερα, στις 19.00 παρακολουθήστε από εδώ το Open Coffee VI ζωντανά από τον υπολογιστή σας! Επίσης, παρέχεται η δυνατότητα παράλληλου chat για τους θεατές, ενώ το video παραμένει διαθέσιμο και μετά το live.

Ο κρυμμένος σκηνοθέτης μέσα σας και το πιο cool και ψαγμένο κοινό περιμένουν, το παιχνίδι ανοίγει και ο Andy Warhol καταρρίπτεται, ο λόγος και η εικόνα είναι δικός σας!

6 comments

  1. Καλησπέρα.
    Ωραία θα είναι. Προσωπικά θα το δω από το σπίτι σήμερα λόγω ανωτέρας βίας :-)
    Να σημειώσουμε ότι είναι BETA ακόμη μέχρι να δούμε πως ακριβώς αντιδρά το ustream.tv σε συγκεκριμένες ώρες και με επιμέρους εκπομπές.

  2. Cool! Ωραία εμπειρία αλλά οι παρευρισκόμενοι χειροκροτούσαν πολύ συγχρονισμένα! Τα αυτιά μου..

    Keep up!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *