Open Coffee Θεσσαλονίκη, πράξη 3η

Την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου, θα γίνει η τρίτη συνάντηση του Open Coffee Θεσσαλονίκης! Όσοι πιστοί προσέλθετε να συζητήσουμε για web applications, startups, web 2.0 και όλα όσα σχετίζονται με την Επιχειρηματικότητα εντός και εκτός Internet.

Χρόνος >> Τρίτη 18 Δεκεμβρίου, στις 18.10. [ICalendar]

Τόπος >> Starbucks, Εγνατίας 27 & Αντιγονιδών (Στάση Κολόμβου) όπως και τις άλλες φορές. Δείτε και στο χάρτη [Live] [Google].

Ποιοί θα είναι εκεί >> Nerds και Marketers, Bloggers και Δημοσιογράφοι, Venture Capitalists και Developers, Νέοι Επιχειρηματίες και πεπειραμένοι PRs, Όλοι και Εσύ.

Γιατί θα είναι εκεί >> Κοινωνική δικτύωση με βάση κοινά ενδιαφέροντα (ειδικά στο χώρο του διαδικτύου),

  • Επαγγελματικές Συνεργασίες,
  • Πληροφόρηση, για να μη μένετε πίσω
  • Διάδοση των Νέων Τεχνολογιών,
  • Διάδοση της κουλτούρας της Καινοτομίας & του Επιχειρείν

Χαρακτήρας >> Ανοικτός & Ανεπίσημος, Διασκεδαστικός & Επικοδομητικός.

Παρουσιάσεις >> Οι παρουσιάσεις θα είναι 5-10′ και θα αφορούν παρουσιάσεις επιχειρηματικών εμπειριών. Εάν θέλετε να παρουσιάσετε στείλτε μια περίληψη στο opencoffee.gr(παπάκι)gmail.com για να σας φυτέψουμε στο πρόγραμμα.

Που πληρώνω >> Πουθενά. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη και δωρεάν για όλους. Βοηθάει όμως αν αφήσετε ένα σχόλιο εδώ λέγοντάς μας οτι θα έρθετε, για να κανονίσουμε και πόσο χώρο θα χρειαστούμε.

11 comments

  1. Υπάρχει περίπτωση να αλλάξουμε την μέρα σε Τετάρτη?

  2. Δυστυχώς είναι πια δύσκολο. Έχω λάβει επιβεβαίωση παραλαβής απο τους περισσότερους ενδιαφερόμενους, άρα θα ήταν επικίνδυνο να γίνει κάποια μετακίνηση.

    Θα φροντίσουμε ώστε στο μέλλον να υπάρχει καλύτερο χρονικό περιθώριο μετά την ειδοποίηση. Ελπίζω πάραυτα να μπορέσεις να έρθεις :) .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *