Σεμινάριο: Ανάπτυξη Web Εφαρμογών

Guest post από τον Διονύση Ζήνδρο, συνιδρυτή της Kamibu

Για όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν γνώσεις ανάπτυξης web εφαρμογών ή να βελτιώσουν και να συστηματοποιήσουν τις υπάρχουσες γνώσεις τους στο χώρο, διοργανώνεται φέτος το σεμινάριο “Ανάπτυξη Web Εφαρμογών” στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο της Αθήνας. Το σεμινάριο θα έχει διάρκεια 13 εβδομάδες, από τον Οκτώβριο του 2010 μέχρι το Φεβρουάριο 2011.

Οι διαλέξεις του σεμιναρίου πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα και Παρασκευή στις 17.00, στα νέα κτίρια Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΕΜΠ. Η πρώτη διάλεξη θα είναι αυτή την Παρασκευή, 8 Οκτωβρίου, στις 17.00 στο Αμφιθέατρο 5 των νέων κτιρίων. Κάθε διάλεξη έχει διάρκεια 2 ακαδημαϊκές ώρες.

Το σεμινάριο είναι δωρεάν και ανοιχτό σε όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας ή ιδιότητας, από μαθητές και φοιτητές μέχρι επαγγελματίες. Προϋποθέτει βασικές γνώσεις προγραμματισμού, αλλά ακόμη και κάποιος εντελώς αρχάριος θα έχει την ευκαιρία να δει τις τεχνολογίες του web σε χρήση και να καταλάβει τις λειτουργίες τους. Η πρωτοβουλία γίνεται από τους προπτυχιακούς φοιτητές Διονύση Ζήνδρο και Πέτρο Αγγελάτο, και θα χαρούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας, αλλά και να διαδώσετε το γεγονός σε όσους πιστεύετε ότι ενδιαφέρονται.

Τα θέματα του σεμιναρίου είναι τεχνικά και αφορούν μεταξύ άλλων τις γλώσσες προγραμματισμού HTML, CSS, Javascript, PHP και MySQL, το συνδυασμό τους, θέματα προσβασιμότητας, ασφάλειας, ελέγχου εκδόσεων, και ορθής δόμησης μεγάλων εφαρμογών.



2 comments

  1. Ωχ έχασα τα πρώτα μαθήματα δεν το ήξερα!! Αλλά θα πάω σήμερα ακούγεται ενδιαφέρον! Ελπίζω να μην έχασα πολλά!!

  2. Καλησπέρα σας,
    Θα ήθελα να σας ρωτήσω άν θα μπορέσει να γίνει άλλο ένα τέτοιο σεμινάριο απο την νέα χρονιά πιά. Θα με εξυπηρετούσε γιατί δυστηχώς αυτό το διάστημα υπάρχει αρκετός φόρτος . ΌΠως επίσης θα ήθελα άν μπορούσατε να προσθέσετε και ένα βασικό κομμάτι που θα με ενδιέφεε κατασκευή e-shop (τρόπος “χτισίματος” σελίδας, τρόποι πληρωμής ( με αντικαταβολή , με πιστωτική , pay pal)

    Σας ευχαριστώ πολύ

    Με εκτίμηση

    Μελίνα Παπαδοπούλου

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *