Το πρώτο Open Coffee Cyprus

guest post από την Lydia Jannet

Η καθημερινότητά μας αλλάζει στον τρόπο που δουλεύουμε, που επικοινωνούμε, που εκφραζόμαστε και μαζί με αυτήν αλλάζουμε και εμείς. Κάποιοι επιλέγουν να παρασυρθούν με τις εξελίξεις, άλλοι προσπαθούν να αντισταθούν με μοναδικό όπλο την επιστροφή στα παραδοσιακά μέσα και υπάρχουμε και εμείς. Η νέα κοινότητα που βλέπει τις εξελίξεις και θέλει να προλάβει τις αλλαγές, να προτείνει και να δημιουργήσει νέες ευκαιρίες. «Change everything είναι το motto μας για την πρώτη συνάντηση του Open Coffee Cyprus με αναφορά την εποχή mobility που είναι εδώ και περιμένει να την αξιοποιήσουμε.

Η συνάντηση θα γίνει στο ΟΚΤΑΝΑ – ΚΗΠΟΣ, την Τρίτη 22 Μαΐου στις 6μ.μ., με ανεπίσημο ντύσιμο, δικτύωση, ανταλλαγή ιδεών, cocktail και κυρίως με πέντε ομιλητές που τόλμησαν να κάνουν τις ιδέες τους πράξη.

Οι ομιλητές του πρώτου OpenCoffeeCyprus:

  • Ο Γιώργος Τζιραλής, ο υπεύθυνος της επιτυχημένης μεταφοράς του Open Coffee στην Ελλάδα, μας εξηγεί πως ξεκίνησε, πως μεγάλωσε και πως βοήθησε την ιστορία της διάδοσης των νέων ιδεών σχετικά με τις νέες τεχνολογίες.
  • O Eric Parks, ιδρυτής του gipht.me, παρουσιάζει την εφαρμογή που φιλοδοξεί να μεταμορφώσει κάθε επικοινωνία σε ένα δώρο. Ο Eric θα επιχειρήσει να σπάσει την κατάρα του μύθου «δύσκολο να βρεις ξένους επενδυτές μιας τεχνολογικής εταιρείας με έδρα την Ελλάδα», μέσα από το παράδειγμα του gipht.me.
  • Ο Νίκος Δρανδάκης, ο εγκέφαλος του taxibeat, θα παρουσιάσει την εφαρμογή που άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε το ταξί. Μιας εφαρμογής που εξαπλώνεται και εκπαιδεύει το κοινό στην Ελλάδα, που μεταφέρει τη δύναμη της επιλογής από τους επαγγελματίες στους καταναλωτές. Που αριθμεί αμέτρητες ώρες δουλειάς και σκέψης, κουβέντας και δημιουργικότητας.
  • Ο Νίκος Ιωσήφ Κακαβούλης μας αποκαλύπτει το μυστικό του Athens Daily Secret, μια εφαρμογή που ανακαλύπτει τις πιο απίθανες πλευρές της πόλης. Μιας ιδέας που γεννήθηκε από ένα συνδρομητικό mail και έγινε μια «πολυεθνική» που εξελίσσεται σε 7 πόλεις.

Το Open Coffee Cyprus υποστηρίζεται από την ΜΤΝ.

Λεπτομέρειες:

  • Στις 18.00 το απόγευμα 22 Μαΐου στο ΟΚΤΑΝΑ – ΚΗΠΟΣ αρχίζει η προσέλευση και οι πρώτες γνωριμίες.
  • Ακριβώς στις 18.30 ξεκινούν οι σύντομες παρουσιάσεις, συνοδευόμενες από ερωτήσεις του κοινού.
  • Αμέσως μετά, ακολουθεί cocktail στο bar με networking σε φιλικό και ανεπίσημο κλίμα.
  • Η συμμετοχή είναι δωρεάν και ανοικτή για κάθε ενδιαφερόμενο.



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *