OpenCoffee Θεσσαλονίκη, 6η συνάντηση, τα πρακτικά

Η 6η συνάντηση Θεσσαλονίκης ήταν και αυτή καλή ™. Συνεχίζουμε να έχουμε σταθερά νέα πρόσωπα εκτός από τους γνωστούς ενδιαφερομένους, πράγμα που μας ενθαρρύνει. Οι παρουσιάσεις που έγιναν ήταν οι ακόλουθες:

  • Ο Χάρης Σπινθάκης, από την Jade Hellas, παρουσίασε τις δραστηριότητες του οργανισμού. Ο ρόλος του ήταν να κινητοποιήσει το φοιτητικό κοινό ανάμεσά μας με στόχο τη νεανική επιχειρηματικότητα. Προς το στόχο αυτό, παρουσίασε μια σειρά από έργα που έχουν ξεκινήσει με στήριξη της Jade ή σαν συνέπεια των δραστηριοτήτων της.
  • Ο Νίκος Σασίρμας, παρουσίασε το αντικείμενο της διπλωματικής του εργασίας, που αποτελεί μια μελέτη για τον εναλλακτικό τουρισμό. Στα πλαίσια της εργασίας εντοπίστηκαν περιοχές της χώρας με δυνατότητα για στήριξη διαφορετικών κατηγοριών τουρισμού, και κατεγράφησαν πόροι που μπορούν να αξιοποιηθούν σε ένα μεγάλο μέρος της χώρας.
  • Ο Λουκάς Καβακόπουλος επέδειξε ένα ήδη υπάρχον έργο, το critics.gr το οποίο συγκεντρώνει (συναθροίζει πιο ειδικά) κριτικές όπως αυτές βρίσκονται στο Internet με στόχο μια πιο σφαιρική αξιολόγηση για πληθώρα προϊόντων όπως βιβλία, ταινίες, λογισμικό κ.ο.κ. .

Όπως πάντα τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν λεπτομέρειες για το περιεχόμενο της κάθε παρουσίασης.

7 comments

  1. ποτε περιμενουμε το επομενο opencoffee ??δυστυχως δε μπορεσα να ερθω στο προηγουμενο…ευχαριστω

  2. Θα ανακοινώσουμε στις αρχές της προσεχούς εβδομάδας την ημερομηνία με post, αφού βεβαιώσουμε τη συμμετοχή των διαφόρων ομιλητών.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *