OpenCoffee Θεσσαλονίκη, 7η συνάντηση

Χρόνια πολλά σε όλους. Φυσικά οι δύο εβδομάδες του Πάσχα διατάραξαν τον προγραμματισμό των συναντήσεών μας. Επιστρέφουμε ωστόσο δριμύτεροι.

Η συνάντηση θα γίνει και πάλι στο Cafe de l’ Arte [Πως να έρθετε]. στις 6 Μαίου Τρίτη [iCalendar] και ώρα 7:10μμ πάλι.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που χάνουμε την πρωτοκαθεδρία της διοργάνωσης για τη βόρεια Ελλάδα μέσω της συνάντηση Ιωαννίνων. Επίσης, για πρώτη φορά το γεγονός θα συμπέσει με την ημερομηνία της συνάντησης Αθήνας,πράγμα που θα έχει μάλλον αρκετό ενδιαφέρον.

Αυτή τη στιγμή έχουμε επιβεβαιωμένες 4 παρουσιάσεις:

  • Ο Δημήτρη Δοϊνάκης, Μηχανολόγος/Μηχανικός Βιομηχανίας, θα μας παρουσιάσει μια βιβλιογραφική μελέτη με τίτλο “Μέταφορά Τεχνολογίας και Καινοτομίας”. Ο Δημήτρης είναι υποψήφιος διδάκτωρ του πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας με έντονη στόχευση σε θέματα διαχείρισης τεχνολογίας.
  • Ο Άγγελος Μάρκος, διδάσκει Στατιστική Επιχειρήσεων στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Η παρουσίασή του έχει τίτλο : “Σχεδίαση ενός Έξυπνου Συστήματος Συστάσεων βασισμένο στην Πολλαπλή Παραγοντική Ανάλυση των Αντιστοιχιών
    και την Ανθρώπινη Συμπεριφορά” . Πρόκειται δηλαδή για ένα σύστημα που προτάσεων, με αρκετά καινοτόμα στοιχεία. Αναζητά επίσης συνεργάτες για να περάσει την ιδέα του στην πράξη.
  • Ο Επαμεινώνδας Χριστοφιλόπουλος του ΔΙΚΤΥΟ ΠΡΑΞΗ (Help-Forward network), σύμβουλος Μεταφοράς Τεχνολογίας, θα παρουσιάσει λεπτομέρειες και οδηγίες συμμετοχής για το επερχόμενο VCForum στην Αθήνα. Το VCForum όπως έχω ξαναγράψει είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να στηρίξουν νέοι επιχειρηματίες τις προτάσεις τους.
  • Από τη Wadja μια επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο Social Networking με έμφαση σε φορητές συσκευές. Η βραβευμένη από το κοινό του mashable εταιρεία έχει έδρα την Αθήνα και έχει διεθνή εμβέλεια.

Όπως πάντα στόχος είναι οι ενδιαφέρουσες συζητήσεις, συνοδεία καφέ ή βάφλας ;) . Ελπίζουμε σε αυτή τη συνάντηση και εάν ο καιρός το επιτρέψει να χρησιμοποιήσουμε τον αίθριο χώρο του Cafe del Arte, αλλά για κάθε ενδεχόμενο φέρτε και ένα σακάκι.

5 comments

  1. Σας εύχομαι καλές εορτές και ευτυχιμένο το επί θύραις Νέο έτος 2009

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *