Η παρουσίαση της Φιλελεύθερης Συμμαχίας στο Open Coffee Athens VIII

Ακολουθεί η εξαιρετικά προσεγμένη παρουσίαση της Φιλελεύθερης Συμμαχίας -ένα πολιτικό κόμμα ως start-up- από τον Σπύρο Ντόβα για το Open Coffee Athens VIII. Η κουβέντα συνεχίζεται εδώ, ο λόγος περνά σε σας.

Greek Liberals @ OpenCoffee VIII, 5 Feb 2008 from SpyrosDovas on Vimeo.

6 comments

 1. Πάλι καλά που τους αφήνεις το δικαίωμα άποψης , είναι και αυτό ένα μικρό βήμα προς την φιλελεύθερη δημοκρατία !!! συνέχισε έτσι …είσαι σε καλό δρόμο

 2. Πολύ ωραία παρουσίαση. Η ιδέα των διαφημιστικών καταχωρήσεων στον τύπο με ξεχωριστή “paypal χρηματοδότηση” για κάθε μία είναι επίσης πολύ καλή.

  @Παναγιωτάκης: Πιστεύω πως ακριβώς το αντίθετο θα συνέβαινε…

 3. Παιδιά…δεν σημαίνει πως ο οικονομικός φιλελευθερισμός, είναι και κοινωνικός φιλελευθερισμός.

  Ο κοινωνικός πλούτος δεν πρέπει να διακινείται από λίγους, αλλά από τους πολλούς. Γενικά είμαι ενάντια σε αυτό που προωθούν τα παιδιά, δηλαδή τον απόλυτο καπιταλισμό, ο οποίως θεωρώ πως φτάνει στο τέλος του. Καλά κάνουν και χρησιμοποιούν το net, αλλά δεν θα δεχθώ πως η πολιτική τους ατζέντα είναι και κάτι που θα πάει μπροστά την Ελλάδα.

  Τέλος αυτό που λένε για την Δημόσια Παιδεία και Υγεία είναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ. Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ Η ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΘΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΪΟΝΤΑ!!

  Αλλά όπως είπα…Διαφωνώ με αυτά που λένε, αλλά θα υπερασπίζομαι το δικαίωμα τους να τα λένε μέχρι να πεθάνω!

 4. το πρόβλημα είναι πως ο ορισμός που δίνουν στην έννοια της ατομικής ελευθερίας, είναι κολλημένος στο 1789, δηλαδή πως: “ελευθερία είναι να κάνω ό,τι θέλω αρκεί να μην καταπατώ την ελευθερία του άλλου”.

  ενώ στη σημερινή εποχή ο ορισμός που θα χρησιμοποιούσα προσωπικά είναι: “ελευθερία είναι να έχω τη δυνατότητα να κάνω ό,τι κάνει κι ο άλλος”

  όταν θα καταλάβουν πως οι εποχές αλλάζουν τότε θα δουν πόσο λάθος είναι.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *