Open Coffee Athens LIII – HR

OpenCoffee την Παρασκευή 22/2 στον καθιερωμένο πια χώρο του Μουσείου Μπενάκη στην οδό Πειραιώς (προσέλευση στις 6 το απόγευμα, οι παρουσιάσεις ξεκινούν στις 7).

Η συνταγή γνωστή (σύντομες παρουσιάσεις, ερωταπαντήσεις και μετά networking με ανθρώπους που ενδιαφέρονται για την τεχνολογία και την επιχειρηματικότητα), αλλά με ένα μικρό twist. Σε αυτό το Open Coffee θα προσπαθήσουμε μέσα από τις παρουσιάσεις να αγγίξουμε το δύσκολο θέμα του ανθρώπινου δυναμικού, από τα σημαντικότερα για μία startup.

– Ο Αλέξανδρος Φουρλής, Managing Director στο kariera.gr, θα μοιραστεί μαζί μας την βαθιά γνώση που έχει η Careerbuilder Greece για τον χώρο της αγοράς εργασίας, τις τάσεις που διακρίνει τον τελευταίο καιρό.

– Ο Νίκος Μωραϊτάκης, CEO στην Workable, θα μιλήσει για την καλλιέργεια της εταιρικής κουλτούρας σε μία starup, αλλά και για τα εργαλεία που δίνει η Workable ώστε να διευκολύνει μικρές και μεγάλες εταιρείες να διαχειριστούν καλύτερα την διαδικασία αναζήτησης στελεχών.

– Η Αλεξάνδρα Σιγάλα, Marketing Director στο Taxibeat θα μιλήσει για την εμπειρία της μετάβασης ενός στελέχους από μία μεγάλη επιχείρηση σε μία startup.

Για το τέλος, έχουμε μία ευχάριστη έκπληξη. Από τα πιο εντυπωσιακά νέα της εβδομάδας ήταν η είδηση ότι η Persado, spin-out της Upstream, ολοκλήρωσε ένα νέο κύκλο χρηματοδότησης ύψους 15 εκ. δολαρίων του οποίου ηγήθηκε η Bain Capital. Ο Παναγιώτης Βιτάκης, Vice President Operations της Persado, θα μας μιλήσει για την εταιρεία και θα μοιραστεί μαζί μας την εμπειρία του εγχειρήματος.

Η συμμετοχή είναι, εξ’ ορισμού, δωρεάν και ανοικτή για κάθε ενδιαφερόμενο. Αν θέλετε να επαληθεύσετε την παρουσία σας, αφήνετε ένα σχόλιο εδώ ή και στο σχετικό facebook event.

Ο Παναγιώτης Βρυώνης θα συντονίσει αυτή τη φορά το event.

update 20/2/2013: Στις παρουσιάσεις, προστίθεται άλλη μία: ο Πέτρος Μίχος, Principal, Talent Acquisition στην Deloitte Business Solutions θα μιλήσει για το brain-drain στις ιδιαίτερες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί σήμερα στην Ελλάδα, νέες τάσεις στην αγορά εργασίας, αλλά και τί μπορεί να μας επιφυλάσσει το κοντινό μέλλον στον τομέα αυτό.

18 comments

  1. Τοσες φορές ήθελα να έρθω αλλά όλο κάτι γινόταν που μου άλλαζε τα σχεδια. Αυτήν την φορά πιστεύω πως θα τα καταφέρω.

  2. Δεν το γνωριζα οτι εχει ξαναγίνει τετοιο even.Μου φανηκε ενδιαφερον .Θα παρευρεθω

  3. θελω να έρθω αλλα σε ποιο κτιριο εισται στον μπενακη κεραμεικου ή στο μπενακη ταυρου ? οδος και αριθμό παρακαλώ

  4. χθες, ένα από τα καλύτερα open coffee, διαφορετικό απο όσα έχουν προηγηθεί.

  5. Μήπως είναι διαθέσιμη online η παρουσίαση της Αλεξάνδρας; Ευχαριστώ.

  6. Πότε γίνεται ξανά στην Αθήνα, παρακαλώ? Υπάρχει εν τω μεταξύ κάποιος που θα μπορούσα να κάνω μερικές ερωτήσεις σχετικά με κάποια ιδέα που θέλω να ερευνήσω?
    Ευχαριστώ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *