Open Coffee Athens CIV

Το Open Coffee Athens επιστρέφει με ένα από τα καλύτερα startup line-ups που είχαμε ποτέ. Αυτή την Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, στο Μουσείο Μπενάκη της οδού Πειραιώς:

  • Ο Πάνος Παπαδιαμάντης, συνιδρυτής & CFO, θα παρουσιάσει την Pnoe. Η εταιρεία κατασκευάζει μία πρωτοποριακή συσκευή που επιτρέπει την ολοκληρωμένη αξιολόγηση του καρδιακού, πνευμονολογικού και μεταβολικού συστήματος με ένα απλό τεστ 10 λεπτών. Η Pnoe κατασκευάζεται στην Καλλιθέα, είναι απόφοιτος του YCombinator, έχει λάβει συνολική χρηματοδότηση ύψους 5 εκατομμυρίων και σήμερα χρησιμοποιείται από εκατοντάδες αθλητές, γυμναστήρια και ερασιτέχνες στις ΗΠΑ.
  • Ο Αλέξης Πιπερίδης, συνιδρυτής και CEO, θα παρουσιάσει την Protoio Inc. Η ομώνυμη υπηρεσία mobile app prototyping Proto.io μετρά μέχρι σήμερα 900 χιλιάδες χρήστες, ενώ το νέο της προϊόν Overflow φιλοδοξεί να αλλάξει τον τρόπο συνεργασίας ομάδων product design. Ο Αλέξης, μεταξύ άλλων, θα μοιραστεί το πώς μία bootstrapped εταιρεία με βάση την Λευκωσία μπορεί να δημιουργήσει μια εταιρεία που πρωταγωνιστεί στην παγκόσμια αγορά.
  • Ο Χάρης Πυλαρινός, ιδρυτής και CEO, θα παρουσιάσει το Hack The Box, το πιο δημοφιλές playground για χάκερς στον κόσμο. Η κοινότητα του Hack The Box φιλοξενεί 180 χιλιάδες μέλη που αναπτύσσουν τις cybersecurity δεξιότητές τους εξασκούμενοι στην πλατφόρμα καθημερινά, ενώ δεκάδες από τους μεγαλύτερους οργανισμούς παγκοσμίως χρησιμοποιούν ήδη το Hack The Box για την εκπαίδευση των εργαζομένων τους.

Η προσέλευση ξεκινά στις 6 το απόγευμα στο καφέ του Μουσείου Μπενάκη, Πειραιώς 138. Οι παρουσιάσεις ξεκινούν στις 7. Αμέσως μετά, επιστρέφουμε στο μπαρ για networking μέχρι αργά. Η προσέλευση είναι δωρεάν και ελεύθερη για όλους.

RSVP: https://www.facebook.com/events/689071048255243/

Από το 2007 έως σήμερα, το Open Coffee έχει καθιερωθεί ως το σημείο συνάντησης της startup κοινότητας. Κάθε μήνα, entrepreneurs και startup lovers ανανεώνουν το ραντεβού τους με σκοπό να γνωριστούν, να ανταλλάξουν εμπειρίες και επαφές, εν τέλει να συνεργαστούν στην επόμενή τους προσπάθεια.

Ραντεβού την Παρασκευή στο Μπενάκη!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *