Open Coffee Athens #111

Το Open Coffee συμπληρώνει 111 συναντήσεις κ ξεκινά το νέο έτος με ένα all-star line-up που δεν πρέπει να χάσετε. Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου στις 6 το απόγευμα στο Μουσείο Μπενάκη της οδού Πειραιώς, ακολουθούν οι λεπτομέρειες.

Ομιλητές:

– Ο Άγγελος Σταυράκης, ιδρυτής και CEO, θα παρουσιάσει την Safesize. Η εταιρεία έχει αντλήσει επενδύσεις ύψους €28 εκ., με την virtual footwear fitting τεχνολογία της χρησιμοποιείται από 5 εκ. καταναλωτές το χρόνο σε όλο τον κόσμο.

– Ο Δημήτρης Βάσσος, ιδρυτής και CEO, θα μοιραστεί τη διαδρομή της Omilia. Η εταιρεία προσφέρει μία κορυφαία enterprise πλατφόρμα conversational AI, έχει αντλήσει κεφάλαια ύψους $20 εκ. και απασχολεί περί τους 300 εργαζομένους.

– Οι Αλέξανδρος Τσιλφίδης και Ηλίας Κοκκίνης, συνιδρυτές, θα μοιραστούν τη διαδρομή της Accusonus, από την ίδρυσή της ως την απορρόφησή της από την Meta (Facebook), σε fireside chat με τον υπογράφοντα.

Διαδικαστικά:

Η προσέλευση ξεκινά στις 6 το απόγευμα, για καφέ και catchup στο μπαρ του Μουσείου Μπενάκη, Πειραιώς 138. Οι παρουσιάσεις στο αμφιθέατρο ξεκινούν στις 7. Αμέσως μετά, επιστρέφουμε στο μπαρ για εορταστικό networking ως αργά.

Η είσοδος είναι δωρεάν και ελεύθερη για κάθε ενδιαφερόμενο. Μπορείτε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας εδώ:

Linkedin event

Από το 2007 έως σήμερα, το Open Coffee έχει καθιερωθεί ως το σημείο συνάντησης της startup κοινότητας. Κάθε μήνα, entrepreneurs και startup enthusiasts ανανεώνουν το ραντεβού τους με σκοπό να γνωριστούν, να ανταλλάξουν εμπειρίες και επαφές, εν τέλει να συνεργαστούν στην επόμενή τους προσπάθεια.

Σας περιμένουμε!

Update: Ευχαριστούμε όσους γέμισαν ξανά το Μπενάκη, ακολουθεί το βίντεο για όσους δεν τα κατάφεραν:

Επόμενο Open Coffee την Πέμπτη 30 Μαρτίου!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *