Open Coffee Heraklion – 24η Συνάντηση

open coffee heraklion

Έχουν περασει 6 χρόνια από το πρώτο Open Coffee Heraklion meetup και το Σάββατο 22 Απριλίου μαζευόμαστε στο Comeet Creative Space για να το γιορτάσουμε με ένα επετειακό event!


Σε όλην αυτήν την πορεία, έχουμε περάσει από 6 χώρους εκδηλώσεων, έχουμε φιλοξενήσει 57 ομιλήτριες και ομιλητές, έχουμε πει αμέτρητα λίτρα καφέ και μπύρας και έχουμε καταγράψει δεκάδες ώρες συζητήσεων!

Για να γιορτάσουμε την επέτειό μας, λοιπόν, αποφασίσαμε να καλέσουμε ξανά τους ανθρώπους που μάς είχαν μιλήσει στο 1ο event, στον ίδιο χώρο με τότε, για να δούμε πόσο άσπρισαν τα μαλλιά τους και τι έχει αλλάξει στην επαγγελματική τους πορεία!

🔻 Σάββατο, 22 Απριλίου 2023
🔻 Ώρα προσέλευσης στον χώρο: 18:30 – Ώρα έναρξης: 19:00
🔻 Comeet Creative Space

⚡ Το event θα πραγματοποιηθεί στον υπόγειο χώρο του Comeet Creative Space (Λουκά Πετράκη 3, Ηράκλειο). Κράτησε τη θέση σου δωρεάν, από εδώ.
Κλείσε θέση άμεσα καθώς είναι first-come first-served.

Ομιλητές:
Ζαχαρένια Ατζιτζικάκη – Founder, The 10x Manager Academy
Η Ζαχαρένια Ατζιτζικάκη έχει πάνω από 18 χρόνια εμπειρίας στην τεχνολογία, με επίκεντρο τον σχεδιασμό προϊόντων και την διαχείριση ομάδων. Ήταν VP Design στο Workable μέχρι το 2021, ενώ τώρα εργάζεται ως business coach, εκπαιδεύοντας τους πελάτες της να γίνουν καλύτεροι ηγέτες στο The 10x Manager Academy. Γράφει για τo management στο διεβδομαδιαίο newsletter της, Leading by Design.

Μάνος Περακάκης, Co-founder, Mentionlytics
O Μάνος Περακάκης, είναι συνιδρυτής της Mentionlytics, μιας startup που αναπτύσσει την ομώνυμη πλατφόρμα για Web & Social Media Monitoring. Επίσης είναι επίκουρος καθηγητής στο Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου.
Το Mentionlytics είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα με το οποίο μια επιχείρηση μπορεί να παρακολουθήσει μέσα από ένα εξαιρετικά εύχρηστο περιβάλλον την διαδικτυακή φήμη της και τι λέγεται για αυτήν στο Web και στα Social Media. Η πλατφόρμα απευθύνεται τόσο σε μικρές επιχειρήσεις και Startups όσο και σε μεγάλα Agencies, μια και είναι διαθέσιμη σε ένα ευρύ φάσμα τιμολόγησης. Έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να είναι μια από τις πιο γνωστές πλατφόρμες παγκοσμίως με χιλιάδες χρήστες σε πάνω από 200 χώρες και με κορυφαίες βαθμολογίες από χρήστες, σε γνωστές σελίδες αξιολόγησης όπως G2 και Capterra.

Θεμιστοκλής Κουτσουράς, COO, Openichnos
Ο Θεμιστοκλής Κουτσουράς έχει πάνω από 10 χρόνια εμπειρία διαχείρισης σε εταιρείες και ινστιτούτα πληροφορικής. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στα Πληροφοριακά Συστήματα και πτυχίου Πληροφορικής. Διετέλεσε ερευνητικός βοηθός και σύμβουλος πληροφορικής σε έργα χρηματοδοτούμενα από την ΕΕ ενώ ίδρυσε το 2009, μια εταιρεία παροχής υπηρεσιών λογισμικού στην Ελλάδα.
Στο 1ο Open Coffee Heraklion μάς μίλησε για την συσκευή εντοπισμού σκαφών που είχαν δημιουργήσει με την ομάδα του και τότε ήταν ένα beta προϊόν. Το Σάββατο θα δούμε την εξέλιξή του σε μια ολοκληρωμένη λύση!

𝗢𝗽𝗲𝗻… 𝗖𝗼𝗳𝗳𝗲𝗲 & 𝗕𝗲𝗲𝗿!
Η μπύρα Σόλο υποστηρίζει το Open Coffee Heraklion από την αρχή και συνεχίζει. Στο τέλος της εκδήλωσης θα έχουμε την ευκαιρία να μιλήσουμε απολαμβάνοντας τη μπύρα μας! Στην αρχή, όσο περιμένετε να ξεκινήσει το event, μπορείτε να πιείτε έναν καφέ, κερασμένο από εμάς.

Για τον ήχο μας, θα φροντίσει το ΗΧΟΣ & ΕΙΚΟΝΑ (Παπαδάκης Απόστολος) και υποστηρικτές του event είναι το Luz Creative Studio, το Comeet Creative Space και το Europe Direct Region of Crete.

Παρόλο που οι περιορισμοί σχετικά με τις μάσκες προστασίας κατά του COVID-19 έχουν πλέον αρθεί, ενθαρρύνουμε κάθε άτομο που νιώθει πιο ασφαλές φορώντας την μάσκα του, να το κάνει χωρίς δισταγμό.

Ενημερώνουμε ότι κατά τη διάρκεια του event θα τραβηχτούν φωτογραφίες και βίντεο, οι οποίες θα ανέβουν στα social media μας.

Η πρόσκληση είναι ανοιχτή για όλους όσους δημιουργούν ή θέλουν να δημιουργήσουν, για εκείνους που θέλουν να ασχοληθούν με το επιχειρείν, να γνωρίσουν ανθρώπους μέσα από το χώρο αυτό, να ανταλλάξουν ιδέες ή να εξελίξουν τις ήδη υπάρχουσες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *