Open Coffee Athens #113

Το Open Coffee Athens επιστρέφει στο Μουσείο Μπενάκη της οδού Πειραιώς για την τελευταία συνάντηση της σεζόν με ένα εξαίρετο founder line-up την Παρασκευή 12 Μαΐου στις 6 το απόγευμα.

Ομιλητές

  • Ο Αδάμ Μαρκάκης, ιδρυτής και CEO, έκανε το πάθος του για την μικροκινητικότητα εταιρεία. Η Kineo πρόσφατα εξαγοράστηκε από την instacar, και ο Αδάμ θα μοιραστεί όσα έμαθε από αυτή την διαδρομή.
  • Ο Αντώνης Μαλαξιανάκης, ιδρυτής και CEO, θα παρουσιάσει την Harbor Lab. Η εταιρεία εκσυγχρονίζει τις διαδικασίες ελλιμενισμού πλοίων, υποστηρίζοντας μερικές από τις μεγαλύτερες ναυτιλιακές στον κόσμο. Η Harbor Lab έχει αντλήσει επενδύσεις ύψους έξι εκατομμυρίων ευρώ και απασχολεί 60 εργαζομένους.
  • Ο Αντώνης Χαλκιόπουλος είναι ο ιδρυτής και CEO της Lenses.io. Η εταιρεία δημιούργησε μία κορυφαία πλατφόρμα real time data streaming, άντλησε κεφαλαία 9 εκ δολαρίων, απέκτησε κορυφαίους εταιρικούς πελάτες παγκοσμίως, και εν τέλει εξαγοράστηκε από την Celonis, σε μία από τις μεγαλύτερες εξαγορές ελληνικής enterprise software startup μέχρι σήμερα. Ο Αντώνης θα μοιραστεί περισσότερα σε fireside chat με τον Πάνο Παπαδόπουλο.

Διαδικαστικά

Η προσέλευση ξεκινά στις 6 το απόγευμα, για καφέ και catchup στο μπαρ του Μουσείου Μπενάκη, Πειραιώς 138 (χάρτης). Οι παρουσιάσεις στο αμφιθέατρο ξεκινούν στις 7. Αμέσως μετά, επιστρέφουμε στο μπαρ για networking ως αργά.

Η είσοδος είναι δωρεάν και ελεύθερη για κάθε ενδιαφερόμενο. Μπορείτε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας εδώ:

Linkedin event

Από το 2007 έως σήμερα, το Open Coffee έχει καθιερωθεί ως το σημείο συνάντησης της startup κοινότητας. Κάθε μήνα, entrepreneurs και startup enthusiasts ανανεώνουν το ραντεβού τους με σκοπό να γνωριστούν, να ανταλλάξουν εμπειρίες και επαφές, εν τέλει να συνεργαστούν στην επόμενή τους προσπάθεια.

Να είστε εκεί!

Update 13 Μαΐου: Ευχαριστούμε όσους βρέθηκαν χθες στο Μπενάκη! Ακολουθεί το βίντεο:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *