4ο Summer Meet up – Open Coffee Heraklion

open coffee heraklion summer meetup

Το Open Coffee Heraklion κλείνει μια γεμάτη σεζόν με ένα πάρτυ, την Τετάρτη 12 Ιουλίου στις 19:00, στην αυλή του Επιμελητηρίου Ηρακλείου!

Στο Summer Meetup δεν θα ακούσουμε ομιλίες, αλλά θα έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για θέματα γύρω από την επιχειρηματικότητα και να γνωριστούμε καλύτερα μέσω του networking. Ο κυριότερος σκοπός της καλοκαιρινής μας συνάντησης είναι να φέρει την πιο ενεργή κοινότητα του Ηρακλείου ακόμα πιο κοντά, δίνοντας την ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις, προβληματισμούς, ιδέες ή και ακόμα να σχεδιάσουμε τα επόμενα επιχειρηματικά μας βήματα, σε ένα πιο χαλαρό αλλά ταυτόχρονα δημιουργικό περιβάλλον.

Το ραντεβού μας είναι την Τετάρτη 12 Ιουλίου στις 19:00 στην δροσερή αυλή του Επιμελητηρίου Ηρακλείου (Κορωναίου 9, Ηράκλειο) για να κάνουμε τον απολογισμό μας, παρέα με μουσική, μπύρα Σόλο και σνακς από το Ζαχαροπλαστείο Μαθιουδάκης.

Για τον ήχο μας, θα φροντίσει το ΗΧΟΣ & ΕΙΚΟΝΑ (Παπαδάκης Απόστολος) και υποστηρικτές της βραδιάς είναι το Luz Creative Studio και το Επιμελητήριο Ηρακλείου.

Η πρόσκληση είναι ανοιχτή για όλα τα άτομα που δημιουργούν ή θέλουν να δημιουργήσουν, για εκείνα που θέλουν να ασχοληθούν με το επιχειρείν, να γνωρίσουν ανθρώπους μέσα από το χώρο αυτό, να ανταλλάξουν ιδέες ή να εξελίξουν τις ήδη υπάρχουσες.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν, όμως οι θέσεις περιορισμένες. Γι’ αυτό δήλωσε τη συμμετοχή σου εδώ: https://www.meetup.com/opencoffeeher/events/294321955/

Μάθε περισσότερες πληροφορίες για το Open Coffee Heraklion

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *